reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
2 fotka pt.co mi zrobisz jak mnie złapiesz;-)super!!!
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Super zdjęcia
wszystkich dzieciaczków!
Martolinka superaśna fasolinka. Niech ładnie rośnie i czekamy na następne zdjęcia
))
Pathanka zdjęcie w okularach rewelacyjne. Powiedz gdzie macie takie ładne jeziorko?
To ja jeszcze wrzuce 2 fotki z naszego nowego mostu o którym już pisałam oraz z sesyjki u znajomej w studiu:
Pathanka zdjęcie w okularach rewelacyjne. Powiedz gdzie macie takie ładne jeziorko?
To ja jeszcze wrzuce 2 fotki z naszego nowego mostu o którym już pisałam oraz z sesyjki u znajomej w studiu:
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ojoj... jak superowo. Marzy mi się gdzieś taki domek letniskowy. To mówisz, że zapraszasz... uważaj bo jeszcze się zwalimy hehe...
Edit.
Pathanka szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam. Byłam w kwietniu blisko Ciebie bo w Rychwale... Kurcze... To nic, zawsze można jeszcze odwiedzić tamte okolice
))
Edit.
Pathanka szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam. Byłam w kwietniu blisko Ciebie bo w Rychwale... Kurcze... To nic, zawsze można jeszcze odwiedzić tamte okolice
Ostatnia edycja:
Oj tak... ja uwielbiam poznawać nasze kobitki bb bo wszystkie są Bombowe Babki
)) Powiem Ci, że jak coś to dam znać. Bardzo dziękuję za zaproszenie
)) Oczywiście to również działa w druga strone jednak o tym to już pisałam wiele razy... Wrocław czeka... hehe...
reklama