reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Aza Konrad jest wprost stworzony do wakacji pod namiotem . Siedzi sobie jak szeryf;-)
Dziunka dziś po raz pierwszy popatrzyłam na Asie jak na dziewczynke 2letnia a nie jak niemowlaczka!!!! niesamowite

Dziunka, podobnie jak Marta jestem pod wrażeniem Asi w kiteczkach, taka doroślejsza się wydaje. Bardzo jej pasują. Na kibelku rewelacja a z tatusiem słodziachne...

Aza piękne fotki.zazdroszczę wakacji :-) zjęcie z łopatą podoba mi się najbardziej ale z 2 smokami czad !!!:-Dfajnie ubierasz Konradka-ciuszki śliczne a Ty ładna mamuśka tak samo :-)

Dziunka no robić fotki w toalecie czyś Ty zdurniała:-Da tak serio to zazdroszczę Ci "wytrenowanej" już Asi,nawet widzę za papier sama łapie...fotka z tatą przecudaśna..ja mam jeszcze lepsze kafelki ,u Ciebie uwierz prawdziwy luksus:-D

Polaa, "najnowszy"Kubuś - och..do schrupania!!!zdjęcia z Krystiankiem Anadri - szczególnie to z piwem,bomba!:-)
Razem z Olim od Klaudzi też super!!Dwa blondaski..fajne to z piłką (filmik także na FB:-D)
Kiragold - śliczna dziewczyna z Ciebie!!A Igi wymiata, super zdjęcia,szczególnie te w szlafroczku i wymazany czekoladą;-)
Kilolek - super zdjęcia ze spotkanka,na jednym Cleo ma minkę fajną - chyba nie chciała zdjęcia:-p;zazdroszczę ogrodu!!
Uleńka, Twój Oli to też niezły model!!Widać,że bardzo mu się podobało nad morzem..i bajeranckie te wszystkie czapeczki!!
Aza- kurcze, podziwiam Konradka!!Super chłopak z niego! I jak ładnie się mu goi buzia!!Jeszcze chwilka i nicnie będzie widać..a Ty mamuśka - niezła laska z Ciebie!!
Dziunka - zdjęcia Asio na kibelku- bajer..ale jak je zobaczy za kilkanaście lat..hihih,może być śmiesznie:-) Jako pani doktor jest słodziutka..a Juleńka na rolkach - extra!!
Uff i dojechałam do końca - miałam niezłe tyły..:-);-)

reklama
To mały mix naszych zdjęć,plus mój aktualny (dzisiejszy)brzusio..:-)

Załączniki

• P1030879 [DVD (PAL)].jpg
    P1030879 [DVD (PAL)].jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 56
  • P1030887 [DVD (PAL)].jpg
    P1030887 [DVD (PAL)].jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
  • P1030890 [DVD (PAL)].jpg
    P1030890 [DVD (PAL)].jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P1030902 [DVD (PAL)].jpg
    P1030902 [DVD (PAL)].jpg