reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
w domu i na wakacjach:-D

Załączniki

• ignas3.jpg
    ignas3.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 39
  • ignas4.jpg
    ignas4.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 42
  • wakacje1.jpg
    wakacje1.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 44
  • wakacje2.jpg
    wakacje2.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 45
  • wakacje3.jpg
    wakacje3.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 41
  • ignas2.jpg
    ignas2.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 44
  • ignas1.jpg
    ignas1.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 37
wszystkie słodkie ale przytulony śpioszek najsliczniejszy

Korzystając, ze chwilowo odpalilam wlasnego kompa wstawiam kilka fotek ze spotkania z Cleo
Zobacz załącznik 384336Zobacz załącznik 384337Zobacz załącznik 384338Zobacz załącznik 384339Zobacz załącznik 384342Zobacz załącznik 384344
i na koniec robimy z Kubusiem obiadek dla wszystkich :d
Zobacz załącznik 384345

Super fotki, Ty promieniejesz, a Cleo to mega chudzielec:tak: Cleo Ty wogóle coś jesz???

wszystkie słodkie ale przytulony śpioszek najsliczniejszy

Korzystając, ze chwilowo odpalilam wlasnego kompa wstawiam kilka fotek ze spotkania z Cleo
Zobacz załącznik 384336Zobacz załącznik 384337Zobacz załącznik 384338Zobacz załącznik 384339Zobacz załącznik 384342Zobacz załącznik 384344
i na koniec robimy z Kubusiem obiadek dla wszystkich :d
Zobacz załącznik 384345

ooo zapomniałam o fotkach :-) wyslij mi wiecej na maila ;-)fajnie było...a obiad pycha

Super fotki, Ty promieniejesz, a Cleo to mega chudzielec:tak: Cleo Ty wogóle coś jesz???

hahahahah Dziunka uwierz aż tak chuda nie jestem jak na fotkach.Mam bebzun i naprawde sporo jem.SPOOORO:tak:

reklama
Do góry