reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

niom to i tak miał krótsza - w czerwcu był obcinany. Ale mój nie równa sie z Kubusiem. Twój AniaSm to ma taka bujną fryz że szok.......
Mam zamiasr zapuścić mu włoski i zrobić fryzurę na pazia.

reklama
a wiesz że wczoraj mu znowu musiałam podcinać bo mu już do oczu wchodziła a dopiero mu 3 tyg temu podcinałam , całe szczęście on ma włosy po mojej mamie bo jakby miał moje to by nie miał takich bujnych :),wogóle to muszę fotki zgrać z aparatu i coś wrzucić z pobytu w PL

No właśnie Aniula, dawaj fotoski :))) Ja znad morze może jutro wrzuce. Na razie udało mi się na zamkniętym ze spotkanka z Martolinką, Dziunką i Etną :)))

No oki oki ;p ja jestem za. Napisze później do adminów. Zobaczymy co załatwie. To mój debiut w "rozdawaniu wejściówek" :D Teraz mykam na allegro wystawiać aukcje bo przecież szmaty po młodym sie mnożą a ja nic z tym nie robie....

Trochę wakacyjnych fotek cz1
IMGP4363.jpgIMGP4361.jpgIMGP4343.jpg
IMGP4326.jpgDSC00026.jpgIMGP4311.jpgIMGP4299.jpg
IMGP4274.jpgDSC00031.jpgIMGP4404.jpg cdn

reklama
Ilonka no kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poszalałaś :-) Twoje łobuziaki miały gdzie szaleć widzę :-) pewnie brykały na całego!!!!
ale Twoja fota w jeziorku -mistrzostwo świata i BRAWO ZA ODWAGĘ :-) i masz figurke całkiem całkiem :-) nadal dieta chyba???

czekam na nastepne:-)

Do góry