reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
haha, mloda lalka:-D, martolinka dobre;-)

a wiecie, my w ogole jestesmy do siebie bardzo podobne:tak:
i czesto ludzie nam mowili, ze wygladamy jak siostry. Dla mamy komplement ale ja pamietam jak sie denerwowalalm wtedy i zawsze mowilam: Siostry? Przeciez jest starsza ode mnie o 20 lat:-D hehe
a czesto jak mieszkalam w Polsce to z daleka uczniowe mojego taty mowili mi dzien dobry:zawstydzona/y: a jak mama raz stala tylem, jechal moj kolega i drze sie:" Mloda przyjdziesz dzisiaj na boisko?":-D

Pola mama super laska!

Moja ma 46 i zarówno na jednej stypie, jak i na drugiej każdy mówił że nie wiadomo która z nas matka, a która córka, co nie znaczy, cytuję "że Gosia wygląda staro":-D że wyglądamy jak siostry. Zresztą moja mama to laska, a teraz jeszcze tak schudła ze aż wpadam w kompleksy:zawstydzona/y: każdy twierdzi że ona się nie starzeje, tylko robi coraz młodsza:-D MAM NADZIEJĘ ŻE TE GENY PRZEJĘŁAM:tak:

dziunka ja tez mam taka nadzieje ;)

kiedys mi kumpela powiedziala, ze jak bede miala figure po mamie to w jej wieku bede wygladac super co nie oznacza, ze teraz nie mam ladnej:-D chciala mnie pocieszyc ;))

tak, Twoja mama tez laska, pamietam zdjecia, ktore dodalas ;)

Pathanka śliczny ten Twój synek. Ta blondyna to Ty czy kuzynka:-)Maszynką go strzyżesz?
Maxwell superaśne,cała Wasza Czwóreczka choć tego najmniejszego malucha nie widać, to i tak jest najpięknijeszy:-)
Aza, Agrafka spotkanko udane.Dzieciaczki wybawione.Tylko mam problem.Która to która?
Pola faktycznie mama młodziutko wygląda.:szok:ale i Ty jesteś jeszcze młoda. Nam też kiedyś mówili że wyglądamy z mamą jak siostry.Mimo że mama nadal młodo wygląda jak na swój wiek to jednak różnica się zaciera.
Za 7lat i ja będę miała 45:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Ale macie młodziutkie mamusie - super!!! Pola mama babcia jak nie babcia wygląda :) Pieknie!!!
Moi rodzice mają ponad 60 lat i wyglądają jak typowa babcia i dziadek :) (no moze nie tacy o lasce ;p ) ale ja mam siostrę o 8 lat starszą a mama pierwsze dziecko urodziła w wieku 25 lat :) karierę robiła ;p

zdarty Marcel. Na foto wyszło łagoniej noz na zywo :) Jest bardziej czerwone az pod sam kącik oka. zdarty.jpg

reklama
Do góry