reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Dziunka piękne zdjęcia, a najbardziej mi się podoba Twoje z Julią - bosko

no gruba jesteś strasznie nie ma co :pPPPPP

(to co mają powiedzieć naprawdę grube dziewczyny przy Tobie?)

Martolinka będzie dwójkę prała i przebierała co 15 minut w porywach do 30 hihihihihihihihi mogę się założyć

Ania nasz fotelik podobny, super wygląda synek moj też kask pierwszy raz dał sobie ubrać dopiero na rower :laugh2:

reklama
Mały zastój tutaj, więc troszkę nadgonię;-)

Załączniki

• P1030804 [DVD (PAL)].jpg
    P1030804 [DVD (PAL)].jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 64
  • P1030806 [DVD (PAL)].jpg
    P1030806 [DVD (PAL)].jpg
    35 KB · Wyświetleń: 54
  • P1030803 [DVD (PAL)].jpg
    P1030803 [DVD (PAL)].jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 71
AniaSm Kubuś cudownie wyglada z tatusiem, fotelik extra...

Dziunka foty kapitalne. Ty kochana to gruba chyba w uszach jesteś :-p

Anawawka rozwalają mnie twoje dziołchy, uśmiałam się... Ja niestety mam manie czystości jesli chodzi o ciuchy i buzie, Konrad z resztą też, jak tylko się wymarze na buzi lub rękach to pokazuje aby mu wytrzeć. Jeśli chodzi oplac zabaw to może być umorusany po uszy ale w domu jakoś zaraz przebieram i myje. Mam jak Martolinka nadzieje, że to przejdzie :)))

Maxwell no super! Dzidziuniek w brzusiu ślicznie się ułożył... małe cudeńko...

Dziunka gdzie Ty jestes gruba to ja nie wiem.Cudujesz babo i tyle.Ładna z Ciebie mamuśka,nózki niczego sobie,blond włoski,ładny usmiech:-) a dzieciaki super!!!

Ana szkoda że aparat mam popsuty bo Igi mógłby wstapić do Klubu Jedzacych i Brudzących się Jogurtem :-Da dzieci takie uciapane fajnie wygladają i tak musi być!!!

Maxwell pieknie wyglądasz a fotka z usg wzrusza i przypomina mi chwile Igiego w brzusiu :-)

Maxwell pięknie wyglądasz, kwitnąco, ciąża Ci służy
reszta rodzinki jak zawsze super!!! ale Ty wysuwasz się na plan pierwszy w mojej spostrzegawczości

reklama
Do góry