reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Anawawka ach to spojrzenie :) Kobietki kropla w krople identyczne.

DZIUNKA Julka to panienka pełną klasą oj kochana będziesz odganiac adoratorów. A Aieńka słodziutka jej miny powalają mnie na kolana.

AZA luksus na całego - super !!!

reklama
Pokażę Wam kilka zdjęć, na których one są obie ;-) i samą Hanuśkę.
P1200493.jpgP1200463.jpgP1200568.jpgP1200525.jpg
Nie da się ukryć , że są podobne, ale nie są jak bliźniaczki wg mnie ;-)

Dzięki dziewczyny na obiektywną ocenę, ja widzę dużo różnic, więc może dlatego nie widzę tego podobieństwa ;-) dla mnie bliźniaki to prawie jota w jotę.
Jak pojadę na pomorze i dokopię się do swych zdjęć z tego okresu to zeskanuję i zobaczę czy podobieństwo jest do mnie .:-D

Kilka urodzinowych: z urodzin mojej szwagierki (te "ogrodowe") i z urodzin mężula;-)

Załączniki

• _DSC0144 [DVD (PAL)].jpg
    _DSC0144 [DVD (PAL)].jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 42
  • _DSC0075 [DVD (PAL)].jpg
    _DSC0075 [DVD (PAL)].jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 41
  • _DSC0500 [DVD (PAL)].jpg
    _DSC0500 [DVD (PAL)].jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 39
  • _DSC0425 [DVD (PAL)].jpg
    _DSC0425 [DVD (PAL)].jpg