reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Polaa - Kubuś super chłopak
Ula - świetne zdjęcia podczas snu dwóch Twoich facetów, a sen po podłodze po prostu powala na kolana.
Maxwell - Marysia w sukience , taka pannica ;-)

Wklejam zdjecia Martolinki z basenu:
IMG_1242%20a.jpg
IMG_1243%20a.jpg

IMG_1613.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kilka zdjęć z weekendu:-)

Na fotce z soczkiem wygląda na czterolatka:tak:

śliczne dzieciaczki wszystkie :)

EDIT I ja też coś wstawię:-)
Męskie rozmowy o poranku, mama podglądała
Zobacz załącznik 369649 Zobacz załącznik 369651

Tak przozdobiliśmy lodówkę, magnesy z Olinkiem
Zobacz załącznik 369653

Jak chce to potrafi
Zobacz załącznik 369655 Zobacz załącznik 369648

takie skupienie żadko się zdarza
Zobacz załącznik 369650

niedzielne popoludnie, Olinek po zaśnięciu został przeniesiony do łóżeczka co by taty nie skopał :-D
Zobacz załącznik 369652

jak nie wygodnie zasypiac w lozeczku/lozku rodziców to wygodnie na podłodze
Zobacz załącznik 369654

Fotka z tatą na kanapie świetna:tak:

Kilolku, Uleńka i Polaa - przecudne te Wasze chłopaki..ja też chce synusia!!!!
A tu mój szaszek:

Sliczna Marysia:tak:

Etna dalej nic.

Ania - no cóż , u nas na wszystkim trzeba zarobić ... nawet w środku są dodatkowo płatne automaty do gier, karuzele itp, czego w listopadzie nie było...:szok:

Ana fotki świetne.

To tak jak u nas w parku obok placu zabaw staje facet z watą cukrową i innymi pierdołami. WKurza mnie to strasznie, bo nawet tam nie masz spokoju...

reklama
Do góry