reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Mama Marcel jest przeuroczy i ma super fryzure:tak:

Kilolku a teraz widac roznice hehe??:-)
zrobilam dzisiaj mu fotke jak mial suche wloski:tak:
Wklejam jeszcze jedno zdjecia sprzed fryzjera, zeby mozna bylo porownać:-)

Załączniki

• SAM_1787.jpg
    SAM_1787.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 35
  • SAM_1863.jpg
    SAM_1863.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 38
Polaa Kubuś od razu zrobił sie poważniejszy i pucusiowaty. Marcel tez jak z poczatkiem m-ca odwiedził fryzjera :) widac tak juz jest. A ja poszłam z nim do takiej ciumci i zrobiła mu grzywke jak od garnka i skasowała 15 zeta ;/ A ja niezbyt zadowolona - ale na drugiego nie bede wydawac kasy. Potem ja poszłam do fryzjera gdzie indziej i tam super luźne laski. Gadałysmy i kurde gdybym wiedziala to Marcel miałby irokeza i byłby po bokach wygolony hahahahahaha albo miałby jakas inna fantazyjna fryzure. Takie udziwnienia mi sie podobają. Ale podoba mi sie tez grzybek. Tylko nie wiem czy młody nie ma za mało włosów. Chociaz i tak ma ponoć geste jak na ten wiek. No nic w pół roku urosły mu włosy do brwi [a miał krótsze - na jeza] to teraz tez urosna i moze na urodzinki uda mi sie cos grzybkowego zrobic :D a jak nie to go wygole........ hehehehhe

maxwell ślicznie wyglądacie , Marysia laska :) ,a brzuszkiem się nie przejmuj mój też wielki ,chociaż tym razem mi w tyłek nie poszło więc tyle się cieszę bo mi galotki w biodrach lecą ;)
mama Marcelek ma bombową tą fryzurkę :)) ,mój to z reguły ma na brzuchu pod pampersem jakieś okruchy z jedzenia ;)
Pola no różnica jest wielka , bo wczoraj to faktycznie tak widać nie było :)

Mama Marcel jest przeuroczy i ma super fryzure:tak:

Kilolku a teraz widac roznice hehe??:-)
zrobilam dzisiaj mu fotke jak mial suche wloski:tak:
Wklejam jeszcze jedno zdjecia sprzed fryzjera, zeby mozna bylo porownać:-)
nooo róznica jest duża. Wydaje się starszy i poważniejszy. Prawie przedszkolaczek. I tak świetnie usteczka wydął :D

reklama
MAXWELL ślicznie wyglądasz, a brzusio jaki okrąglutki. Marysia cuuudowna.

KIKOLEK no widać, że chłopaki bawili się super, a plac zabaw po prostu bajeczny.

MAMA świetną fryzure ma Marcelek.

POLAA no kochana Ty to masz kawalera prawie gotowego na wydanie. Super przystojniacha.

A tu moja czekoladka

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 1.jpg
    1.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 75
Do góry