reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
hahaha dobre no niestety Michałek ze smokiem od czasu problemów kupowych sie nie rozstaje.

anawawka
nawet na zdjęciu to widać? hehe ale fakt Igi spokojnie się bawił ale on już obeznany a moje dzieci jak w sklepie z cukierkami, z prowincji przyjechali i nie mogli się nacieszyć.

kilolek super zdjecia i super chlopaki:tak:
a Kuba jaki dorosły;-)
Moje dziecko odwiedzilo dzisiaj fryzjera:-)
oto efekt:-)
pierwsze zdjecie zrobione zaraz po wizycie a drugie z soboty ;)

Załączniki

• SAM_1847.jpg
    SAM_1847.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 38
  • SAM_1830.jpg
    SAM_1830.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 37
polaa nie zorientowałabym się jakbys nie napisała o tym fryzjerze, jak wloski mokre :D jutro poprosimy ufryzowane :D

kilolek zartujesz?:) hehe, ja wlasnego dziecka prawie nie poznalam jak wrocili ;) zmienil sie strasznie (jak dla mnie), a wloski no tak mokre bo byl po kapieli...juz mial takie dlugie, ze szkoda gadac

nie żaruję :D ale wierzę, ze zmiana tylko jak mokre to nie widać. Chodzilo mi tylko o to, ze na sucho musisz nam pokazać jak ślicznie wygląda :D na mokro to wiadomo, przylizany

reklama
Kikolek - to moje dzieci zawsze z prowincji, bo każdy placyk zabaw zwiedzają w biegu...:-D
Polaa - powtórzę się , Twój syn jest wielki chłopak. fajny blondasek..;-)

Do góry