reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Fajnego ma przyjaciela Asieńka..a jak sie do niego tuli:-)..
Kilolku, ja też Ci zazdroszczę..fajny Dzień Matki..
Polaa, Twój Kubuś ma tysiąc minek na minutę - słodziaczek:-)
Tu kilka fotek z naszego wczorajszego wypadu..

Załączniki

• P1030657 [DVD (PAL)].jpg
    P1030657 [DVD (PAL)].jpg
    35 KB · Wyświetleń: 41
  • P1030725 [DVD (PAL)].jpg
    P1030725 [DVD (PAL)].jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 36
  • P1030713 [DVD (PAL)].jpg
    P1030713 [DVD (PAL)].jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 43
  • P1030702 [DVD (PAL)].jpg
    P1030702 [DVD (PAL)].jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 39
  • P1030693 [DVD (PAL)].jpg
    P1030693 [DVD (PAL)].jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 44
  • P1030668 [DVD (PAL)].jpg
    P1030668 [DVD (PAL)].jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Kilolku bardzo fajnie! Ja też mam swój dzień matki 10.06 :tak:

Pola masz słodkiego synka! Takie ciasteczko!

Maxwell sukienka przecudowna, ale ja niska więc pewnei bym źle wyglądała...a ile masz wzrostu?
A Marysia prawdziwa panienka:tak:

Kikolek - jak jest ok, to się nie tłuką, ale ... jak o coś walczą to pięści idą w ruch, aż iskry lecą.... dobrze, że jeszcze za kudły się nie łapią, jak prawdziwe babeczki.
Twój Dzień Matki super!!
Dziunka - ale miłośniczka psów ta Twoja Aśka, świetne foty..
Polaa - Twój syn to jak dla mnie taki chodzący spokój i opanowanie :-D
Maxwell - śliczne foty, córa jak prawdziwa dama, fajnie spędzony czas.

Martolinka, ja myślę, że spokojnie byłaby na Ciebie - ona ma wypinane ramiączka, wtedy może być jako spódnica, a że jest na gumie, to mi się po prostu na brzuszku trochę dźwiga..więc myślę, że byłaby ok dla Ciebie;)

reklama
Do góry