reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dawno nic nie wstawialam to pokarzę fotki z sobotniej wycieczki do Podkowy Lesnej
pojechaliśmy sobie kolejka, nawet obiadek próbowalismy zjeść... a dalej to wiecie...
IMGP3648.jpgIMGP3650.jpgIMGP3677.jpg
IMGP3664.jpgIMGP3662.jpgIMGP3666.jpg
na placu zabaw w Podkowie
IMGP3681.jpgIMGP3680.jpg
IMGP3679.jpgIMGP3682.jpg

I jeszcze 3 fotki, bo mi sie podobaja a tam już się nie zmieścily :D
IMGP3651.jpgIMGP3674.jpg

na koniec paw (tym razem zywy :D ) na dachu Kościoła!
IMGP3689.jpg

Kikolek - widać, że ucieczka mimo przygód, a może dzięki nim , udana, bo chłopaki na maxa zadowolone, a ten paw cudny!! A Ty kobitko ... fiu, fiu... na sportowo super!!

Kilolek ostatnie zdjecie mnie powaliło, myslalam ze to jakies krzaki w doniczce hahahhahahahah. Ślicznie wygladasz.

kilolek super wycieczka :) , a to ostatnie zdjęcie jak zobaczyłam najpierw to myślę sobie po co ty nam każesz oglądać jakiś dach i okna dopiero jak przeczytałam to otworzyłam jeszcze raz i zobaczyłam pawia heheehe

hahaha co do nóg to teraz je mniej widać, bo spódnice w dół zjechały na buodra jak schudlam hhaha ale nogi się nie zmieniły.

a paw, no nieźle wlazl. Od tej strony nie było widać, bo żywopłot ale własnie kończyl sie ślub i młodzi wychodziali z kościoła, tłum gości i ten paw nad nimi sie darł. A. czekał komu na glowę narobi :D obstawiał suknię mlodej

reklama
maxwell nie wiem czy wiesz ale ważymy sie bez dzieci na rekach:-D bo 80 to ok, moze wazysz ale z Marysia razem:-D wygladasz super:tak: Marysia oczywiscie tez slicznotka;)i czekamy na zdjecie brzuszka :tak:
kilolek kolejna laska;-) szczuplutko wygladasz;-) a chlopaki sa rewelacyjni, co do pawa to jedynie moge napisac, ze na zdjeciu sie go juz boje a co dopiero jakbym na zywo zobaaczyla:( ach ta fobia:/

Do góry