reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Kilka fotek z weekendu u mamy:-)

1. Dwa łobuzy
Zobacz załącznik 356974
2. Z wujkiem...yyy....tzn z bratem...yyy....pogubiłam się:-D
Zobacz załącznik 356975
3. Przed wyprawą
Zobacz załącznik 356967
4. A to już na polu;-)
Zobacz załącznik 356971Zobacz załącznik 356972Zobacz załącznik 356973Zobacz załącznik 356970Zobacz załącznik 356968
5. Robimy siusiu:-)
Zobacz załącznik 356966
6. Kąpiel
Zobacz załącznik 356965

Mam jeszcze piękne fotki ale że na nich jestem to zepsułam efekt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widac ze szczesliwe dzieci i to najwazniejsze:)

aniu piekny i zazdroszcze baaaaardzo:/

Najważniejsze ze dzieciaczki na zdjęciach zdrowe, szczęśliwe i wsio :D Bo piękne to przeciez wiadomo :D Mnie sie najbardziej podoba Asia w wannie :)P
Dziunka widze ze "wyżerka" była hohohohoho - cudo kiełbachy jak z obrazka :D
AniaSm - cudnie wyglądasz z brzuszkiem - jak to szybko zleciało!!!! Niedawno pisałas ze sie dowiedzialas o ciazy a tu juz 15 tydz. ! o matko :))) Czekam z niecierpliwościa o info płci :)
A tu trochę Marcela. Sorki ze tyle fot ale nie umiałam sie zdecydować na kilka bo wszystkie mi sie podobają :D Miedzy innymi prezentuje tu naszą piaskownice robioną przez męża, sąsiadkę Dorotkę oraz kota Stefana i pieska Muchę. IMG_3104.jpgIMG_3101.jpgIMG_3116.jpgIMG_3079.jpgIMG_3077.jpgIMG_3119.jpgIMG_3080.jpgIMG_3118.jpgIMG_3094.jpgIMG_3086.jpg
IMG_3092.jpg

Ostatnia edycja:
Słodki Marcelek:tak: piaskownica super, my mamy podobną, trochę wyższą i jeszcze z deseczkami naokoło żeby laski posiedziały lub babki porobiły:tak: tylko gdzieś muszę dorwać lepszy piach - macie jakiś pomysł skąd? zawsze braliśmym z plazy, ale to w końcu nielegalne ;)

mama super "placyk zabaw" a Marcelek wygląda superowo z tą czapą na bok :)))

dziunka nie narzekaj u mnie zamiast piachu jest tylko żwirek i jak z tego zrobić babkę?? musimy w sklepie popatrzeć za jakimś piaskiem bo może mają takie coś ,bo przecież ziemi nie wsypie do piaskownicy

słodkie dzieci!!!
Mama zazdroszczę podwóreczka z trawką, pewnie Marcel ma tam raj ;D U mnie kostka brukowa i głownie ogordzenia bo dziadek 1500 krzaków posadził a potem to grodzi, tym samym podwórko wielgasne a nie ma gdzie biegac bo z boków swierki, sosny, krzaki i ogordzenia koło ogrodzen, z tyłu to juz wogole misz masz drzewowy, drzewa posadzone bez zadnego pomyslunku, jedno na drugim, zielone obok owocowych ech...doły, górki pagorki. Mamy tylko troszkę miejsca gdzie jest poiaskownica i kostka :( ja z tym kiedys zrobię porządek, wpuszczę buldozera ;P

dZIUNKA my piasek mamy zza lasku, u tesciów tez za lasku z pola - piekny zółciutki, a jak wyschnie to gładziutki. Na plazy to taki zwirowaty.

reklama
Do góry