reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pati, sliczne te fotki malenkiej Misi! :-) Jeju, jak ten rok szybko zlecial....
Matyla jak zwykle urocza i cudna, a zdjecie zamyslonego Piotrusia fantastico :-)
Matyla jak zwykle urocza i cudna, a zdjecie zamyslonego Piotrusia fantastico :-)
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Malutka Misia, sliczniutka, jakie wlosy czarne:-):-):-)
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
tak bylo ale nie chce o tym mowic przykre wspomnienia:-(Pati sliczne zdjecia, mile wspomnienia. A czemu Misia miala raczke klota? czy cos jej bylo zle?
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
heee dziekuje:-)
odnosnie dzialu zamknietego pisalam do Aniaslu i tak mi odpisalaWitaj,
deyzja, kto dolacza do dzialu zamknietego zalezy od dziewczyn ktore ten dzial tworza. Popros, zeby ktoras z nich napisala do mnie i wtedy moge Cie wlaczyc. ja z dzialami zamknietymi nie mam decyzyjnie nic wspolnego:-)
pozdrowionka
aniaslu
odnosnie dzialu zamknietego pisalam do Aniaslu i tak mi odpisalaWitaj,
deyzja, kto dolacza do dzialu zamknietego zalezy od dziewczyn ktore ten dzial tworza. Popros, zeby ktoras z nich napisala do mnie i wtedy moge Cie wlaczyc. ja z dzialami zamknietymi nie mam decyzyjnie nic wspolnego:-)
pozdrowionka
aniaslu
Pati na zamknietym wklajamy zdjecia naszych dzieciaczków ale tez mamy babskie pogaduchy, które jak dla mnie stanowią chwile relaksu i z przykroscią muszę stwierdzić że nie koniecznie chciałaby sie tłumaczyc dlaczego nie wklejam swoich zdjęć po roku od porodu czy być łapanym za słówka to nie oto chodzi ze jestem osoba niesłowną ale kurcze to nie to miejsce .... Jednoczesnie mam wrazenie że z jednej stony sama zwracasz na zoś uwagę jak z tym wenflonem a jednoczesnie na jakiekolwiek pytanie jego dotyczace stwierdzasz ze o tym chcesz zapomnieć ... sorry nie bardzo rozumien Wiec jesli chodzi o mnie to jestem na nie abys miała w tej chwili dostep do zamknietego, moze za jakiś czas. Nie wiem jak dziewczyny?
reklama