reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album ze zdjęciami maluszków

Pati sliczne zdjecia, mile wspomnienia. A czemu Misia miala raczke klota? czy cos jej bylo zle?

reklama
Pati, sliczne te fotki malenkiej Misi! :-) Jeju, jak ten rok szybko zlecial....

Matyla jak zwykle urocza i cudna, a zdjecie zamyslonego Piotrusia fantastico :-)

heee dziekuje:-)
odnosnie dzialu zamknietego pisalam do Aniaslu i tak mi odpisalaWitaj,
deyzja, kto dolacza do dzialu zamknietego zalezy od dziewczyn ktore ten dzial tworza. Popros, zeby ktoras z nich napisala do mnie i wtedy moge Cie wlaczyc. ja z dzialami zamknietymi nie mam decyzyjnie nic wspolnego:-)
pozdrowionka
aniaslu

Pati na zamknietym wklajamy zdjecia naszych dzieciaczków ale tez mamy babskie pogaduchy, które jak dla mnie stanowią chwile relaksu i z przykroscią muszę stwierdzić że nie koniecznie chciałaby sie tłumaczyc dlaczego nie wklejam swoich zdjęć po roku od porodu czy być łapanym za słówka to nie oto chodzi ze jestem osoba niesłowną ale kurcze to nie to miejsce .... Jednoczesnie mam wrazenie że z jednej stony sama zwracasz na zoś uwagę jak z tym wenflonem a jednoczesnie na jakiekolwiek pytanie jego dotyczace stwierdzasz ze o tym chcesz zapomnieć ... sorry nie bardzo rozumien Wiec jesli chodzi o mnie to jestem na nie abys miała w tej chwili dostep do zamknietego, moze za jakiś czas. Nie wiem jak dziewczyny?

reklama
Spoko zobaczymy dalej jak inne babki;-)a ty Agacz27 masz 91 postow tylko !!! i widac ze sugerujesz sie blahostkami to chyba logiczne ze nie chce mowic o tym dlaczego ma welfron w raczce a wspomnialalm przypadkiem :-(

Do góry