reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Olu, super, ze dzieciaczki moga spedzac ze soba tyle czasu! Fajnie jak w najblizszej rodzinie sa maluchy w podobnym wieku
Ja niestety na dziecko mojej siostry raczej sie nie doczekam, bo wybredna jest jezeli chodzi o facetow, ze szkoda gadac ;-)
Ja niestety na dziecko mojej siostry raczej sie nie doczekam, bo wybredna jest jezeli chodzi o facetow, ze szkoda gadac ;-)
sandra1982
Wama, ale Pat i Maya to tez prawie jak blizniaki :-)
tez bym chciała aby moja miała kontakt z dziecmi w swoim wieku, niestety w rodzinie i wśród znajomych dzieci jak na lekarstwo a raczej wcale,jak juz jest to Franek ale daleko i Zosia która tez baaaardzo daleko
sandra1982
A u mnie wysyp dzieci, ze ho ho I wszystkie dzieciaczki z Sarki rocznika albo z poczatku 2007 :-)
Teraz w pazdzierniku kolejny maluszek nam dojdzie :-) Coreczka mojej kolezanki z "dziewczyn z podbeskidzia" Blaneczka :-)
Teraz w pazdzierniku kolejny maluszek nam dojdzie :-) Coreczka mojej kolezanki z "dziewczyn z podbeskidzia" Blaneczka :-)
wiecie co wysyp dzieci faktycznie byl w 2006. Wtym samym roku tylko rozne miejsca zamieszkania, lacznie 11 znajomych osob razem ze mna urodzilo dzieci, a w tym roku juz kolejne 7 w drodze lub juz na swiecie. Tylko wszyscy strasznie dlaeko.
an za to my nie możemy narzekać na brak towarzystwa, wśród znajomych i rodziny jest bardzo dużo maluszków o rok starszych, rówieśników i o rok młodszych towarzyszy Oliwiera do zabawy. Nie starcza nam wolnego czasu, żeby utrzymywać stały kontakt z wszystkimi ;(
reklama