reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

P6120019.jpg Tort i darkowe ,,męskie gaszenie świeczki"
P6120006.jpg Jubilaci przy stole

reklama
Przepiękne masz dzieciaczki:-)

Zobacz załącznik 332510 Tort i darkowe ,,męskie gaszenie świeczki"
Zobacz załącznik 332511 Jubilaci przy stole
Kochana zazdroszczę ci tych bliźniaków, jak ty to zrobiłaś???:-D

Zadorawspółczuję ci przejść z ospą tak szybko, ale masz to już za sobą

A to zdjecia Bartusia z roczku,oprócz tego ostatniego.

Załączniki

• A 2 030.jpg
    A 2 030.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 56
  • A 2 086.jpg
    A 2 086.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN5109.jpg
    DSCN5109.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN5119.jpg
    DSCN5119.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCN5123.jpg
    DSCN5123.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN5125.jpg
    DSCN5125.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN5266.jpg
    DSCN5266.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01835.jpg
    DSC01835.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 57
Niewiem skąd one się wzięły, nie było u nas bliźniaków a ja nie zaliczam sie do żadnej kategorii prawdopodobieństwa, madzia mamy wózek taki jak bujaczka tylko czarny, a huśtawke taką samą tylko inny kolor, dostały na roczek.

Urodzinowe zdmuchiwanie świeczki-przy pomocy cioci-"mamy chrzestnej":-),no i nasz "roczniak"-już kilka dni po roczku i już nowa fryzurka-włoski były już długie dość i loczki nawet,ale jak chłopczyk,to chłopczyk :tak::-)DSC00374.jpgDSC00373.jpgDSC01159.jpgDSC01165.jpg

Słodziutka jest.. :):):)
Zobacz załącznik 332510 Tort i darkowe ,,męskie gaszenie świeczki"
Zobacz załącznik 332511 Jubilaci przy stole
Kochane te Twoje bliźniaki.. U mnie za to w rodzinie bliźniaki Mój R tez z bliźniaków a nie mamy bliźniaków :-D:-D
A to zdjecia Bartusia z roczku,oprócz tego ostatniego.
Kochany :*:*:*
Urodzinowe zdmuchiwanie świeczki-przy pomocy cioci-"mamy chrzestnej":-),no i nasz "roczniak"-już kilka dni po roczku i już nowa fryzurka-włoski były już długie dość i loczki nawet,ale jak chłopczyk,to chłopczyk :tak::-)Zobacz załącznik 333281Zobacz załącznik 333282Zobacz załącznik 333283Zobacz załącznik 333284

ślicznie jest obciety... super facet :tak::tak:

ja dawno nie pokazywałam Wam Kubunia.... to zdjęcia z wczoraj

reklama
DSC07012.jpg

"jebudub! Pies baw się ze mną!"

DSC07021.jpg
"masz misia Krysia baw się baw!!!

DSC07033.jpg

"a teraz mi poczytaj!"

DSC07097.jpg

- ufff, chwilka przerwy ;)

Do góry