reklama
Marga slicznego masz synka! ostatnia fotka najbardziej mi się podoba, fajnie wygląda, taki kochany po drzemce...
Monikasia śliczną masz córeczkę, podobna do córeczki mojej koleżanki a Krzyś jaki blondasek sala też fajna
Monikasia śliczną masz córeczkę, podobna do córeczki mojej koleżanki a Krzyś jaki blondasek sala też fajna
zabeczka
Fanka BB :)
Monikasia sliczna masz corunie, a o synku to juz pisalam, ze przystojniak Salka bardzo fajna i malo szpitalana
Marga Bartus coraz przystojniejszy Fajnie tak go widziec jak sie zmienil
Ps. BArtus zawsze byl slodki, ale teraz juz z niego prawdziwy facecik
Marga Bartus coraz przystojniejszy Fajnie tak go widziec jak sie zmienil
Ps. BArtus zawsze byl slodki, ale teraz juz z niego prawdziwy facecik
Serduszko1
Słodkie te dzieciaczki
kinia220v
Sliczne wszystkie te dzieciaczki ))
Martyna18
Aktywna w BB
Emisia urocze oczy!!! wręcz czarujące a Bartuś słodkie spojrzenie , nie jednej zawróci w głowie
monikasia
Ale przystojniaczek))
reklama
anne
To teraz ja dodam mojego Misiałka na spacerku w wozeczku i na "spacerku"-w chodziku po domu ,tym kontrowersyjnym chodziku,bo wiem,że ma on zwolenniczki i przeciwniczki.Narazie pożyczyliśmy chodzik od kuzynki na próbę.Ale zdecydowaliśmy kupić w tym tygodniu nowy chodzik.Misiałek będzie w nim chodził sobie tak umiarkowanie-nie za często Tak jak pisałam w innym wątku,cała moja trójka wychowała się również z używaniem chodzików i całej trójce nie przyniosło to żadnej szkody:-)
Załączniki