reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

4sle2a.jpg

reklama
No pewnie ze przecudne te nasze dzieciaczki:)
Bedac w ciąży tak bardzo chcialam miec chlopczyka a teraz nie wyobrazam sobie by moglo byc inaczej:)

ROSI sliczna twoja królewna :-)
MA MI jaki sliczny usmiech ma twoja pociecha :-)
MADZIA minka Bartusia piersza klasa :-) a moj juz nie chce siedziec w lezaczku za bardzo mus ie nudzi mimo ze mu dje full zabawek woli po podłodze buszowac :-(

ROSI sliczna twoja królewna :-)
MA MI jaki sliczny usmiech ma twoja pociecha :-)
MADZIA minka Bartusia piersza klasa :-) a moj juz nie chce siedziec w lezaczku za bardzo mus ie nudzi mimo ze mu dje full zabawek woli po podłodze buszowac :-(

moj tez juz nie bardzo lubi siedziec,za mało przestrzeni ma wtedy do popisu lubi byc na macie z zabawkami:)

słodziutkie i śliczne są dzieciaczki:)

Ma_mi zdięcia wszystki przecudne :-)
A to "zgdadnij gdzie jest Bobas?" mnie rozwaliło :-D

Madzia słodki Bartuś ;-) I jaki cudny uśmiech z języczkiem ;-)

My też się musimy pochwalić nowymi fotkami, ale tak jakoś nie mogę się zmobilizować, żeby coś Wam wrzucić :-(

reklama
Do góry