reklama
teraz są takie słodkie urocze...... a potem podrosną, i wszystko jest na nie hehehehe przytula się jak one mają ochote ..... dla tego trzreba korzystac puki można ja swojego tulam i całuje jak tylko moge bo potem się nie będzie dawał matce całowac: heheh
Serduszko1
Fanka BB :)
Dokładnie ja jak Sebe chce pocałować przy jego kolegach to mi mówi "mama nie rób siary" ))
hehehehe noooo dokładnie tak jest.....Dokładnie ja jak Sebe chce pocałować przy jego kolegach to mi mówi "mama nie rób siary" ))
heheheh dobrze za rok albo dwa urodzi się więcej dziewuszek i będzie ok...... zawsze babek było więcej niż chłopów...... wyobraź sobie jak te nasze urwisy wszystkie by się kiedyś spotkały to dopiero byłby armagedon.....hehehehehno fakt masz racje ;d korzystac trzeba poki sie daja ;d
wogole prawie same chlopaki sa ;d
wojna bedzie xD
Serduszko1
Fajnie by było tak sie spotkać z dzieciaczkami... Pogadac tak "na żywo"... No ale ja nigdy w Warszawie nie byłam i raczej nie bede
Serduszko1
W sumie to niewiem ale chyba może tak być ale moze tez być tak ze jak zacznie siedzieć juz sam zaczną go interesować zabawki to sie uspokoi....
reklama