reklama
marand
pełna szczęścia
Dziewczyny, jakie cuda ten hulahop robi? [emoji16][emoji16]
Sprzata pierze gotuje i dzieci pilnuje;-)
A tak serio to musze was tu czesciej czytac to moze znajde motywacje bo ja do tej pory to ciezko
zuzagk
Fanka BB :)
lilija, nie chodzi o zaszkodzenie sobie cwiczeniami tylko o zle wykonywanie ich. a jak ja widze jak Ewka przy przysiadzie na filmikach sklada kolana do srodka to az mnie skreca ze zlosci, ze to taka fuszera.
lepiej zainwestowac w silownie, w wiekszosci sa teraz darmowe pierwxe konsultacje z trenerem personalnym. na pewno wszystko wytlumaczy lepiej
lepiej zainwestowac w silownie, w wiekszosci sa teraz darmowe pierwxe konsultacje z trenerem personalnym. na pewno wszystko wytlumaczy lepiej
anney
Ooo! Kupuje jula hop haha
Blerka, ja w siniakach cały czas i rEzba cholera sie nie pokazuje [emoji16][emoji16]
Zuza, na siłowni nas nikt tez nie pilnuje, trener jest dla mnie w tej chwili zbędnym luksusem haha i chyba jednak wole chodakowska z błędami. Jak ja sie donorzysiadow zabieram, to klaszcze sama sobie, ze zrobiłam 30 wogole a nie, ze kolana miałam tak czy tak ustawione hahahaha bo juz sukcesem jest podniesienie mojego dupska z półsiadu! [emoji16][emoji16][emoji16]
Jeżu.... Jaka ze mnie ignorantka!
Blerka, ja w siniakach cały czas i rEzba cholera sie nie pokazuje [emoji16][emoji16]
Zuza, na siłowni nas nikt tez nie pilnuje, trener jest dla mnie w tej chwili zbędnym luksusem haha i chyba jednak wole chodakowska z błędami. Jak ja sie donorzysiadow zabieram, to klaszcze sama sobie, ze zrobiłam 30 wogole a nie, ze kolana miałam tak czy tak ustawione hahahaha bo juz sukcesem jest podniesienie mojego dupska z półsiadu! [emoji16][emoji16][emoji16]
Jeżu.... Jaka ze mnie ignorantka!
reklama
zuzagk
anney, to najwiekszy blad. bo lepszy trener, ktory raz pokaze poprawnie niz ciagle powtarzanie filmiku gdzie jest to robione zle. a w momencie kiedy wykonujesz przysiady w zly sposob (tzn inaczej niz kolana prosto, plecy proste i przy przysiadzie kolana nie moga wychodzic za stopy) to robi to wiecej krzywdy.
sory laski, ale ja w tym temacie mam narabane
sory laski, ale ja w tym temacie mam narabane
Podziel się: