reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aktywna mama: w ciązy i po porodzie :)

reklama
sposob wykonania tych cwiczen nie zawsze jest prawidlowy. oczywiscie nie wszystkich. ona sama wykonujac je na filmikach robi to zle i nie zwraca uwagi np na ulozenie kolan

Każde ćwiczenia mogą zaszkodzić, najważniejsze wybrać odpowiednie dla siebie. Cwiczylam z mel B i efekty były. Chce z hula hop ćwicZyć ale nie wiem czy nie jest za lekkie, mam z wypustkami ale jest plastikowe. Co sądzicie?

lilija, nie chodzi o zaszkodzenie sobie cwiczeniami tylko o zle wykonywanie ich. a jak ja widze jak Ewka przy przysiadzie na filmikach sklada kolana do srodka to az mnie skreca ze zlosci, ze to taka fuszera.
lepiej zainwestowac w silownie, w wiekszosci sa teraz darmowe pierwxe konsultacje z trenerem personalnym. na pewno wszystko wytlumaczy lepiej

Anney - jak już zejdą siniaki to ukaże się ładna rzeźba :p
a tak serio to hula hop jest mocno niedoceniane. Regularne kręcenie super modeluje.

Lilija - takie hula jest ok :)

ZuZa, Akuku ma rację, jesli ktoś się nie zna to tego nie widzi. A sam fakt,że tyle osób ją wielbi daje do zrozumienia zwykłej Kowalskiej ,że jest dobra w tym co robi.

Blerka super! Od dziś jadę z koksem!!

Ooo! Kupuje jula hop haha
Blerka, ja w siniakach cały czas ;) i rEzba cholera sie nie pokazuje [emoji16][emoji16]

Zuza, na siłowni nas nikt tez nie pilnuje, trener jest dla mnie w tej chwili zbędnym luksusem haha i chyba jednak wole chodakowska z błędami. Jak ja sie donorzysiadow zabieram, to klaszcze sama sobie, ze zrobiłam 30 wogole a nie, ze kolana miałam tak czy tak ustawione hahahaha bo juz sukcesem jest podniesienie mojego dupska z półsiadu! [emoji16][emoji16][emoji16]
Jeżu.... Jaka ze mnie ignorantka!

reklama
anney, to najwiekszy blad. bo lepszy trener, ktory raz pokaze poprawnie niz ciagle powtarzanie filmiku gdzie jest to robione zle. a w momencie kiedy wykonujesz przysiady w zly sposob (tzn inaczej niz kolana prosto, plecy proste i przy przysiadzie kolana nie moga wychodzic za stopy) to robi to wiecej krzywdy.

sory laski, ale ja w tym temacie mam narabane :D

Do góry