reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

Witaj JustaS!

Sandra- to tak ja tez się przyzwycziłam, mimo tego że nie jestem tu od dawna- ale pierwsze co robie z samego rana to oczywiście odwiedzam BB.
A mój P: "a ty znów na tych swoich mamuśkach siedzisz!!" hehe :) :)

reklama
proszę o dopisanie, że u nas będzie synek - Filip, choć jego tatuś chce Oliwiera, ale po co Pan Bóg dał nam taką moc przekonywania ;) Pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki, to która kolejna się "rozdwoi" ???

Hej. Ja tez czekam na rozdwojenie. Już tak niewiele czasu mi zostało, ale narazie żadnych objawów porodu - a ja juz bym chciała :)

witam mamusie i te przyszłe prawdopodobnie bede ostatnia sierpniowa mamuska mam termin na 31 wiec moze byc tez wrzesien:) moj nick kamcia* bedzie chłopiec

heee u mnie mial byc oskar ale siostra zakazał:) wiec chyba tez bedzie oliwier.
zazdroszcze wam mamuski ze juz przeszłyscie porod i macie swoje skarby w rekach ale ja tez niedlugo tak bede miala...:)

kamcia* pisze:
witam mamusie i te przyszłe prawdopodobnie bede ostatnia sierpniowa mamuska mam termin na 31 wiec moze byc tez wrzesien:) moj nick kamcia* bedzie chłopiec
Witaj Kamcia* ja mam termin gdzies na 29 sierpnia, ale znajac moje mozliwosci to raczej ja bede ostatnia sierpniowa mamusia, a raczej juz wrzesniowa.

ja nie mam nic przeciwko zeby sie urodził pozniej bo mojego chlopaka urodziny wypadaja 7 dni pozniej i to byłby cudowny prezent dla niego i dla mnie tez. ale fakt jest taki ze nie moge sie juz doczekac i chciałabym juz moc przytulic mojego szkraba:) a ty znasz płec i masz juz imie?

reklama
Tak, Kamcia*, bedziemy miec drugiego synka - Bartosza. A ja troszke sie obawiam, ze moge urodzic w urodziny Karolinki (coreczki) lub kogos z rodziny: mojego Taty (9 wrzesnia) lub (o zgrozo!) dopiero brata (15 wrzesnia). Po drodze z mamy wiele osob spod panny. Zawsze chcialam aby moje dzieci mialy swoje wlasne swieto.

Do góry