reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

Zacznij, zacznij, ja tez zaczne, coby mi sie lwiatko urodzilo :D no bo ja tez dwa tygodnie po terminie sie rodzilam...

reklama
To tak jak a... tez po terminie dwa tygodnie i zamiast koziorozca jestem wodniczka... A moja Karolka zamiast lwiatka jest panienka...

Cześć dziewczyny!! Wpadam do Was bo chyba z wrześniowej stanę się sierpniową mamą bliźniąt.

Bliźniaki... jak fajnie. Ja też tak chciałam, za jednym zamachem i bólem parka i "spokój" na resztę życia. Ale niestety na USG jest ewidentnie jedno dzidzi i więcej być nie chce. Margolis gratulacje!

Dzięki dziewczyny!! Czuję się różnie raz lepiej raz gorzej. Z tym moich dzieciaczków to małe głodomorki więc często muszę jeść bo jak głód poczuję to stradznie się buntują. Nastroje też różnie ale ogólnie bardzo się cieszymy i też najbardziej byśmy chcieli by to był chłopiec i dziewczynka. Lekarz mówi, że na razie nie można stwierdzić jednoznacznie czy to są bliźnięta jedno czy dwujajowe, ale mam nadzieję, że dwu. DDobrze jednak, że są w osobnych workach owodniowych i będą miały osobne łożyska, bo to dla nich najlepiej. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Na razie jestem już na zwolnieniu i dużo odpoczywam. :)

reklama
witam wszystkie nowe mamy sierpniowe jezeli jeszcze sie nie przywitalam ;D
tak sobie pomyslalam Margolis ze jesli bedziesz miec chlopaka i dziewuszke to wyrobisz moja norme rozrodcza za jednym razem ......super ;D ;D ;D ;D

Do góry