reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

reklama
zrobiłam małe statystyki odnośnie dat urodzin dzieciaczków aktywnych sierpniówek i wyszło mi co następuje. nasze dzieci najbardziej lubiły się rodzić:
08.08 - Alutka, Oliwka i mój Piotrek
19.08 - Matylcia, falbalowa Julka i Ashanti
27.08 - Hania, Oliwka od Majki i Alicja od Renee

następnie
04.08 - redaktorowa Maja i Natan
09.08 - Ninka i Piotrek ollesi
13.08 - Pszczoła Maja i Aluśka od AgiMoniki
23.08 - Ami i Oliwier od oli_c2
30.08 - Pat i Agnieszka od agicz

reszta dni obstawiana indywidualnie (na razie)
09.07 - Kinga
03.08 - Nikola od belgrano
16.08 - Ewcia
17.08 - Sara
18..08- Lena
20.08 - Mateusz od Ipanemy
22.08 - Jagodzianka
24.08 - Julka Ewy
31.07 - Zuzu

a jak kto będzie chciał to sobie zrobi z tego ściągę i będzie wiedział jaki dzieciaczek w który dzień skończy roczek ;-):-)

hehe, starościną to jest Bedytka :tak:

to jeszcze jedno podsumowanie - najbardziej popularne imiona
Alicja rulez :tak: - mamy 3 dziewuszki o tym wdzięcznym imieniu
Maja - 2
Oliwia - 2
Julia - 2

a z chłopców to Piotr - 2 sztuki ;-)

reklama
Do góry