reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

AKTUALNA LISTA MAMUŚ SIERPNIOWYCH A.D. 2006 :)

Witam Wszystkie Mamusie.
Jestem mamą 4 miesięcznej Nikoli.Termin miałm na liście sierpniówek na 7.08 a urodziłam moje słoneczko 3.08. Jestem z Krakowa .Mieszam na Prądniku Czerwonym.Może są jakieś mamusie z tej okolicy.
Pozdrawiam Kasanga

reklama
Witam serdecznie,
Czytam Was od dluzszego czasu, wiec postanowilam sie wreszcie przedstawic ; -)

Termin mialam na 24.08, ale po wielkim sprzataniu urodzilam 20.08 w Warszawie u Sw.Zofi na Zelaznej.

Mateusz urodzil sie z waga 3900 i mierzyl 55 cm.
Po prawie 4 m-cach wazy juz 7600 i mierzy 67 cm.

Oboje ladnie sie wszystkim klaniami.

ps. z czasem, jak sie nauczymy, to wstawimy jakiesladne zdjecie ; -)

Witaj!!
fajnie że chłopak bo coś w sierpniu sie więcej dziewczynek rodziło, pisz coś więcej o twoim chłopaczku, jak rośnie itd.....

Witam serdecznie,
Czytam Was od dluzszego czasu, wiec postanowilam sie wreszcie przedstawic ; -)

Termin mialam na 24.08, ale po wielkim sprzataniu urodzilam 20.08 w Warszawie u Sw.Zofi na Zelaznej.

Mateusz urodzil sie z waga 3900 i mierzyl 55 cm.
Po prawie 4 m-cach wazy juz 7600 i mierzy 67 cm.

Oboje ladnie sie wszystkim klaniami.

ps. z czasem, jak sie nauczymy, to wstawimy jakiesladne zdjecie ; -)

zapraszamy na inne wątki:-)

witam was dziewczyny
mam nadzieje że znajdzie sie w waszym towarzystwie miejsce również dla dwóch kobitek- ta młodsza ma na imie Agnieszka i urodziła się 30.08 w sw. Zofii ku wielkiej radosci swoich rodziców

reklama
Czesc Dziewczynki! ;-)

Agacz27, zapraszamy na pogaduchy na inne watki! Opowiedz cos o sobie i Malenstwie.

Do góry