reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach te szewki!

reklama
lopuszek rodziłam w Poznaniu na polnej, ale nie byłam jedyną osobą którą tak załatwił jeden przystojniaczek
a moje objawy to narastające bąble ropne no i straszny ból nie mogłam wogóle siadać bo to w takim miejscu echh
do tego cały czas miałam temperaturę około 38,5 no i dostałam dwa silne antybiotyki amoksiklaw jeśli dobrze pamiętam

co do poprawiania pojechałam do lekarza na polnej ale mnie troszkę zlali powiedzieli że muszę czekać i że może się samo wchłonie no i ze spuszczoną głową wróciłam do lekarza kótry prowadził moją ciążę na początku,głupio mi było że się przeniosłam do innego lekarza w połowie ciąży ale zupełnie niepotrzebnie przyjęto mnie w poradni bez problemu i z troską zajęto się moja rozciętą pupą no i odrazu wieczorem miałam już pierwszy zabieg, niestety po tygodniu znowu trzeba było otwierać szwy i zakładać nowe ale teraz już mogę usiąśc na własnym tyłku i jest coraz lepiej
no i wiem napewno ze to by się samo nie wchłonęło jak uważał ginekolog na polnej, ale co tam ;)

lekarz w Klinice w której rodziłam powiedział ze lepsze sa te zdejmowanie - nierozpuszczalne bo nie wywołują tylu infelcji co rozpuszczalne...

Już po problemie!
Reszta szewków wyjęta i ponacinane ropnie i teraz jest fantastycznie.
Siedzę bez problemów i spacerki też przynoszą samą satysfakcję. Miejmy nadzieję że juz nic nie będzie sie "paprać".

Życzę wszystkim takich miłych bezbolesnych przesiadywań przed komputerkiem :)

U mnie dziś 8 dzień i też z bólem siedzę tylko na jednym półdupku .Trochę mi lekarz spaprał.Zrobił mi takiego baleronika.W 3 dobie zrobiło mi się zaczerwienienie i jakiś obrzęk w stronę odbytu.Stosowali mi rozgrzewające okłady w szpitalu,raczej mało one pomogły.Gin przepisał mi przeciwbakteryjną maść i jakiś płyn robiony w aptece do okładów , a sama w domu stosuję polewanie kalią,która ponoć działa wysuszająco.Nie powiem ,bo zdecydowana porawa choć i tak jeszcze boli.
Dziewczyny!!!!!! Co to za czasy byście miały szwy nierozpuszczalne????????? Umarłabym chyba, gdyby ktoś miał mi jeszcze coś tam majstrować przy ściąganiu.Już 8 lat temu miałam rozpuszczalne,uważam, że to świetna sprawa.

kurcze a u mnie w sobotę minęłó 3 tygodnie i dalej ledwo co siedzę, ale mam koło szwów jakiś taki jakby odcisk i cały czas tam ropa mi się zbiera. kurde i tak do dupska się czuję że nie w pełni sprawna jestem. :(

No ja na poczatku przez 10 dni miałąm boleści niesamowite,myślaąłm juzz e coś nie tak się goi i wogule,ale naszczęście po 3 tygodniach wszystko juz bylo ok :)

reklama
lopuszek skad jestes,ze rodzilas w Lesznie?Ja rodziłam w Gostyniu-zrobili mi pieknie,praktycznie nic nie widac.A wczesniej nic nie ciagnelo ani nie bolalo,poprostu super.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry