reklama
Oj takPewnie wybiegana naświerzym powietrzu.

Oli znów calutką nockę przespała, wygląda na to, że już się przyzywczaiła, że i tak nie dostanie mleka w nocy ani nad ranem, więc się nie budzi :-):-):-)
Miśka, wiem, że Twoja Wiki budzi się w nocy na mleczko parę razy, więc naprawdę polecam Ci się przemęczyć parę nocek i nie dać małej tego mleka (jak bardzo się domaga, to można dać trochę wody, ale tylko wodę, bez żadnych dodatków, a poza tym to tylko tłumaczenie, że jest już duża, a w nocy duże dzieci nie piją mleczka). Trochę się pobudzi i w końcu przestanie, jak zrozumie, że nie dostanie tego mleka
Miśka, wiem, że Twoja Wiki budzi się w nocy na mleczko parę razy, więc naprawdę polecam Ci się przemęczyć parę nocek i nie dać małej tego mleka (jak bardzo się domaga, to można dać trochę wody, ale tylko wodę, bez żadnych dodatków, a poza tym to tylko tłumaczenie, że jest już duża, a w nocy duże dzieci nie piją mleczka). Trochę się pobudzi i w końcu przestanie, jak zrozumie, że nie dostanie tego mleka

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A Victor od dwóch dni nie śpi w dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Przynajmniej zasypia o 20:30 i śpi do 8:00, bo od przestawienia czasu zasypiał przed 22 i budził się po 6, a na drzemkę chodził i odsypiał po 2 godziny nawet
Powiem szczerze, że jeżeli miałby chodzić tak późno spać to wolę zrezygnować ze spania w dzień. Myślałam, że będzie śpiący albo marudny, że się nie zdrzemnął, ale gdzie tam

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas tez sie zdarzyło ostatnio ze zosia mi nie spała po południu, ale wieczorne spanie reozpczeło się juz o 19.00 - spała do 7.oo rano
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
moja też już śpi, potrafi w dzień pospać nawet 3 h, a nocki różne, niestety od zmiany czasu pobudki dość rychłe, dziś 5.50

Podziel się: