reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Kasiu,super Oliwka pospała:tak::tak::tak:.
Konrad spi w dzien zwykle około 3 godzin i pozno chodzi spac,ale taki rytm dnia mi odpowiada:sorry:.Pierwszy raz w życiu nie spał w dzień własnie przedwczoraj:tak:.

reklama
no ale widzę że chyba jednak SZymek śpi najmniej :eek: ok 11 godzin na dobę( max) może powinnam coś wymyśleć by dłużej jednak spał- tylko pomysłu brak.

Karola, Oli też śpi ostatnio ok. 11 godzin na dobę. Wczoraj np. poszła spać o 21, a obudziła się parę minut po 8. I w dzień ani trochę nie jest śpiąca:no:

tylko u nas max to 11 godzin przy pomyślnym wietrze ;-) ale w nocy budzi się na moment szuka mnie wtedy lecę no i śpimy dalej. może to faktycznie kwestia indywidualna ale może trzeba temu dopomóc

Oli znów calutką nockę przespała, wygląda na to, że już się przyzywczaiła, że i tak nie dostanie mleka w nocy ani nad ranem, więc się nie budzi :-):-):-)

Miśka, wiem, że Twoja Wiki budzi się w nocy na mleczko parę razy, więc naprawdę polecam Ci się przemęczyć parę nocek i nie dać małej tego mleka (jak bardzo się domaga, to można dać trochę wody, ale tylko wodę, bez żadnych dodatków, a poza tym to tylko tłumaczenie, że jest już duża, a w nocy duże dzieci nie piją mleczka). Trochę się pobudzi i w końcu przestanie, jak zrozumie, że nie dostanie tego mleka :tak:

A Victor od dwóch dni nie śpi w dzień. Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Przynajmniej zasypia o 20:30 i śpi do 8:00, bo od przestawienia czasu zasypiał przed 22 i budził się po 6, a na drzemkę chodził i odsypiał po 2 godziny nawet:sorry: Powiem szczerze, że jeżeli miałby chodzić tak późno spać to wolę zrezygnować ze spania w dzień. Myślałam, że będzie śpiący albo marudny, że się nie zdrzemnął, ale gdzie tam:-p

reklama
Do góry