reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Jenni dzis dala popisowa nocke praktycznie nic nie spala tylko Dobranocnego ogrodu sie domagala bo krzyczala "akaka uuuu" tak mowi na Makkapakke:baffled:

reklama
zasypia sama wyciszona
spi góra godzine i zaczyna sie ; tak od dwóch tygodni
krzyk,ryk,wyginanie rzucanie nogami rekami .lament i nie pozawala nic przy sobie zrobi,dotknac,poprawic czy nawet wziasc na rece
wierci sie niesamowicie
najlepiej spi od jak np dzis 7 do 9 rano spokój
nie mam juz siły :-(

od 30 minut probuje skontaktowac sie z pania dr ale ciagle zajete a jak nie to tylko automat cos mi mowi:-:)-:)baffled::baffled:

zasypia sama wyciszona
spi góra godzine i zaczyna sie ; tak od dwóch tygodni
krzyk,ryk,wyginanie rzucanie nogami rekami .lament i nie pozawala nic przy sobie zrobi,dotknac,poprawic czy nawet wziasc na rece
wierci sie niesamowicie
najlepiej spi od jak np dzis 7 do 9 rano spokój
nie mam juz siły :-(

Współczuje.Coś jej ewidentnie dolega,ale co?:baffled:

Współczuje.Coś jej ewidentnie dolega,ale co?:baffled:
mam juz dziwne podejrzenia
albo robale jakies:baffled:
albo znów jakies bakteria bo ze stolcami tez jest problem(robi jakby nie kontrolowała do pieluchy a łądnie robiła na nocnik i konsynstencja płynno-papkowa )
albo bóle wzrostowe
albo .......wie;-)

kurcze mnie tez wydaje sie ze to robaki ...biedan Sarcia, tak mi jej żal:-(
przy escherichia coli mielismy to samo co teraz tylko kupy wiecej wiec ja nie jestem tak pewna
w zasadzie te same obiawy moga byc a ze młoda ma "zyciorys " bakteryjno-nerkowo-pokarmowy z escherichia coli wiec nie wiem:baffled:
narazie siedze i czytam i o robalach i coli:baffled:
tydzień temu mała dostała pyrantelum profilaktycznie na robale wiec "powAtpiewam troche "

Agusia, a może to złe sny poprostu :confused:
Oli miała taki dłuuugi okres, że płakała przez sen i gadała co noc. Potem był czas spokoju, a teraz znów od 3 nocy pobudki z płaczem i gadanie przez sen typu:
- Ja nie chcę do sklepu, ja chcę na plac zabaw!
albo:
- Mamusiu, gdzie jest moja piłka?
i woła tak przez sen i płacze jednocześnie, rzuca się i ciężko ją uspokoić.

reklama
Do góry