reklama
agusia9915
Matka wariatka
spi ale ciagle płacze
czy wasze dzieci pałcza jak bola je zeby w'' nocy tylko'' czy mam sie obawiac ,ze to znów ten sam powod u nas uszy:-(
normalnie nie wiem
czy wasze dzieci pałcza jak bola je zeby w'' nocy tylko'' czy mam sie obawiac ,ze to znów ten sam powod u nas uszy:-(
normalnie nie wiem
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni przy kazdym zebie robi mi cyrki po nocachspi ale ciagle płacze
normalnie nie wiem
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas dzis super nocka, od nie pamietam kiedy:-) HUbek zasnął o 19.30, o 24 przebudził się na herbatke i spał murem do 6 to mu sie nie zdazyło jeszcze, oby tak dalej, to wreszcie sie wyspimy:-) a o 6 wypił 100ml mleczka z kaszka i spał do 7.20
spi ale ciagle płacze
normalnie nie wiem
Emilka marudzi przez sen a na dwójki nawet płakała.......(jak opętana)
czwórki wyszły bezboleśnie
Miśka 5
Mamy lutowe'07
u nas bardzo podobnie, z tym, że zasnęła o 20.30, i jedyna pobudka na mleko ok. 1 i spała do rana do 7.30, jesteśmy w szoku, pierwszy raz od urodzenia, moje dziecko obudziło sie tylko razu nas dzis super nocka, od nie pamietam kiedy:-) HUbek zasnął o 19.30, o 24 przebudził się na herbatke i spał murem do 6 to mu sie nie zdazyło jeszcze, oby tak dalej, to wreszcie sie wyspimy:-) a o 6 wypił 100ml mleczka z kaszka i spał do 7.20
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas bardzo podobnie, z tym, że zasnęła o 20.30, i jedyna pobudka na mleko ok. 1 i spała do rana do 7.30, jesteśmy w szoku, pierwszy raz od urodzenia, moje dziecko obudziło sie tylko raz
super:-) chyba dorośleją te nasze maluchy:-)
Podziel się: