reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

no grzeczna Milenka.
Kuba z reguły ostatnio też sam zasypia,muszę posiedzić przy nim kilka minut i śpi.

reklama
moja wczoraj poszła spac o 18.24 spała do rana
a dzis juz poszła/pojechała na słuzbe do cioci wiec nie wiem;-)jak jej pojdzie:tak:

fajnie Joasiek ZE mILENKA TAK LADNIE SPI:tak:
u nas tez niezle , w porownaniu do tego jak sobie przypomne poczatki tego watku:-D:szok::sorry:

Emilka od kilku dni zasypia przed 21:00 :tak: w dzień jej bardzo mało pozwalam spać najdłużej godzinę i do 15:00 max mimo że budzi się zła to wolę ją obudzić niż męczyć się z nią do północy :sorry2: mam nadzieje że się przyzwyczai do takiego spania, dziś jedziemy do T i pewnie zaśnie w aucie w drodze powrotnej i juz się martwie że o 21:00 mi nie zaśnie :baffled::sorry2:

reklama
U nas coraz czesciej Julka chodzi spac dopiero po 21...ale tylko przez nasza wine....bo siedzi u babci i czeka jak wrocimy z mieszkanka......ale dzieki temu przesypia cala nocke:))))

Susu jak ja sobie przypomne poczatki tego watku to az mnie ciary przechodza....hihi

Do góry