reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

JUSTYNKA wiem jak to jest jak dziecko chodzi spac tak pozno....Juz o tym pisalam ale sie powtorze- pare miesiecy temu moje dziecie tez chodzilo spac okolo 23 i tez w jakis sposob sie do tego przyzywyczailam ale gdy pewnego dnia zasnela o 00.30 powiedzialam sobie STOP! TAk dluzej BYC NIE MOZE, no i powolutku powolutku ja przestawilam na spanie od ok. 20.00 ( z tym ze Lusia nie spi w dzien w ogole no ale tak jak dziewczyny pisza trzeba dziecie obudzic wczesniej- u na nie dotyczylo to dzemki dziennej tylkoporanne budzenie, tez jej to nie odpowiadalo ale jakos powolutku sie przyzwyczaila i ten nowy rytm (oby przetrwal jak najdluzej:-p) jest dla wszystkich lepszy!

wiadomo sa wyjatki (dzis poszla spac o 21.30) i ciekawe czy obudzi sie jak zawze o 8.00
nie chce Cie do niczego namawiac ale moze warto by bylo...?

NUSKA dobrze ze nocka lepsza:tak:

reklama
obiecuję się wziąć za niego od poniedziałku,bo dziś wychodzę niestety i myślę,że może nie chcieć mi się wstać rano:baffled::sorry2:,ale poniedziałek budzik nastawiony na 7.30,tak już robiłam....:rofl2:

moja Ala sama zrezygnowała z dziennego spania,po prostu któregoś dnia nie chciala zasnąć w południe i tak już zostało;).jak wracamy skądś samochodem,to staram się jechać,kiedy jest jeszcze widno,bo wtedy jest duża szansa,że nie uśnie.jak uśnie,to muszę się nastawić na długi wieczór,wystarczy 10 min drzemki i baterie naładowane;)))

Susu,super,ze Lusia sie przestawiła.Konrad mi spal dzis w dzień 4 godziny,a przez dwie ja z nim.Kiepsko sie czulam:baffled:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry