reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

JUSTYNKA wiem jak to jest jak dziecko chodzi spac tak pozno....Juz o tym pisalam ale sie powtorze- pare miesiecy temu moje dziecie tez chodzilo spac okolo 23 i tez w jakis sposob sie do tego przyzywyczailam ale gdy pewnego dnia zasnela o 00.30 powiedzialam sobie STOP! TAk dluzej BYC NIE MOZE, no i powolutku powolutku ja przestawilam na spanie od ok. 20.00 ( z tym ze Lusia nie spi w dzien w ogole no ale tak jak dziewczyny pisza trzeba dziecie obudzic wczesniej- u na nie dotyczylo to dzemki dziennej tylkoporanne budzenie, tez jej to nie odpowiadalo ale jakos powolutku sie przyzwyczaila i ten nowy rytm (oby przetrwal jak najdluzej:-p) jest dla wszystkich lepszy!

wiadomo sa wyjatki (dzis poszla spac o 21.30) i ciekawe czy obudzi sie jak zawze o 8.00
nie chce Cie do niczego namawiac ale moze warto by bylo...?

NUSKA dobrze ze nocka lepsza:tak:

reklama
obiecuję się wziąć za niego od poniedziałku,bo dziś wychodzę niestety i myślę,że może nie chcieć mi się wstać rano:baffled::sorry2:,ale poniedziałek budzik nastawiony na 7.30,tak już robiłam....:rofl2:

moja Ala sama zrezygnowała z dziennego spania,po prostu któregoś dnia nie chciala zasnąć w południe i tak już zostało;).jak wracamy skądś samochodem,to staram się jechać,kiedy jest jeszcze widno,bo wtedy jest duża szansa,że nie uśnie.jak uśnie,to muszę się nastawić na długi wieczór,wystarczy 10 min drzemki i baterie naładowane;)))

Susu,super,ze Lusia sie przestawiła.Konrad mi spal dzis w dzień 4 godziny,a przez dwie ja z nim.Kiepsko sie czulam:baffled:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry