reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Ja również Rozalka gratuluję jeszcze raz :-) pewnie, że się cieszysz, masz powód :tak:

Wczoraj zasypianie było ciężkie, ale nocka znów ok, tylko 1 pobudka na mleko o 6, spanie do 9. Nawet nie było popłakiwania nocnego w czasie snu :-)

Rozalka gratki dla ciebie i Kubusia dzielny chłopak :tak:

dziś widziałam chyba z 4 letnie dziecko ze smoczkiem i niezbyt ładnie to wyglądało :no: rozumiem ze ciężko dziecko oduczyć ale jednak do pewnego wieku jeszcze dziecko ze smoczkiem jakoś wygląda bo za duże to nie bardzo :sorry2:

Dzięki,dzięki,cieszę sie,że nam kibicowałyście.:tak:

Gosia też często spotykam jedną sąsiadkę z (na oko)3-3,5 letnim wnukiem,w wózku,z pieluszka i smoczkiem.Nie wygląda to fajnie,a wręcz śmiesznie.Mały coś tam mówi z tym smoczkiem w buzi:szok:
Ostatnio kilka razy przejeżdzalismy obok niej w Tesco,a Kuba "o dzidzia didi..':-D,ale sam nie wspomniał,że chce.
Niektórym mamom i babciom trudno pogodzic sie z tym,że dziecko wyrasta z niemowlęctwa...:tak:

Oli jest nieroformowalna :dry: od kilku dni były wieelkie problemy z zaśnięciem, a dziś przyszła o 20.30 i powiedziała, że chce spać, położyliśmy ją i błyskawicznie zasnęła. Pewnie dla odmiany teraz będzie się w nocy budzić :angry:

Druga noc z rzędu beznadziejna,a już tak fajnie było_Ostatniej nocy płacz,wierceniesie, wkurzanie....Pewnie zęby..:baffled:

reklama
No a ja odpukać noc miałam niezłą, pomimo tego, że Oli tak wcześnie zasnęła. Troszkę postękała raz w nocy, ale po przytuleniu się uspokoiła. Pobudka na mleko o 5.30. Nocka niestety skończyła się o 6.30, Oli wstała wyspana i ani myślała dłużej leżeć. Zresztą wydaje mi się, że nie spała już po wypiciu mleka, tylko jeszcze z godzinę leżała i wciągała żółtko.

Do góry