reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
chcialam sie pochwalic ze jiuz pare dobrych razy sie zdarzylo ze LAILA przespala cala nocke bez pobudki!!!!:-)
a zwykle budzi sie troche ale sama zasypia:tak::-Dczasem musze glosno udac ze chrapie w jej strone i jest ok!!!!

za to ja ostatnio ciagle sie budze w nocy....:baffled::-( chyba z przyzwyczajenia
WNIOSEK: dziecko przyzwyczaja sie szybciej do nowej sytuacji niz dorosly;-):-p:rofl2::nerd:

chcialam sie pochwalic ze jiuz pare dobrych razy sie zdarzylo ze LAILA przespala cala nocke bez pobudki!!!!:-)
a zwykle budzi sie troche ale sama zasypia:tak::-Dczasem musze glosno udac ze chrapie w jej strone i jest ok!!!!

za to ja ostatnio ciagle sie budze w nocy....:baffled::-( chyba z przyzwyczajenia
WNIOSEK: dziecko przyzwyczaja sie szybciej do nowej sytuacji niz dorosly;-):-p:rofl2::nerd:
To prawda,ja długo tak miałam i zdarza mi sie do tej pory,że sie budzę,a Kubula smacznie śpi.:tak:

Susu nie masz pojecia jak sie ciesze, ze sobie spicie spokojnie....a tak sie tym wszytskim zamarwialas.....Widzisz mowilam ze bedzie dobrze;) hihihi.....

Ja niestety mialam tylko dwie takie nocki:(...u nas nadal pobudka na mleczko.....
a teraz do tego doszlo przeziebienie...wrrr......

Susu nie masz pojecia jak sie ciesze, ze sobie spicie spokojnie....a tak sie tym wszytskim zamarwialas.....Widzisz mowilam ze bedzie dobrze;) hihihi.....

Ja niestety mialam tylko dwie takie nocki:(...u nas nadal pobudka na mleczko.....
a teraz do tego doszlo przeziebienie...wrrr......
A próbowałaś rezygnować z tego nocnego mleczka,bo to wcale nie takie trudne jak sie wydaje.
1 sposób to dawanie coraz mniejszej ilośći mleka.
2 odstawienie zupełne,ale dla mnie było zbyt drastyczne,więc wybrałam ten pierwszy.:tak:
Prze kilka dni robiłam coraz "cieńsze" mleko,a potem w ogóle dawałam coraz mniej mieszanki i wody,żeby brzuszek sie odzwyczaił.No i w końcu Kuba jak sie budził,to go przytuliłam i spał dalej.:tak:

Dzieki Rozalka:)
Chyba bede probowac ta pierwsza opcje.....Musze bo Julasek mi zaczyna tyc...co mnie nie cieszy bo dosc dobrze wyglada...hihi....

o rany madzie juz piatki :szok: my stoimy na drugim stopniu ;-)

szymek spi jak w zegaku idzie spac o 20 teraz`go mecze i trzymam do 21 aby na wczasach nie szedl czesnie spac i abysmy mogli troche posiedziec ze znajomymi budzi sie o 5 na cycka i wstaje o 7 i w sumie nie ma to znacznia o ktorej do poloze tak jest zawsze a dzien spi od 13-14:30 jak pada to do 15

reklama
A my dzisiaj miałyśmy fatalną nockę i chyba ta też nie będzie lepsza. Maja pierwszy raz w życiu ma taki katar, który nie pozwala jej spać. A poza tym, to już chyba od prawie miesiąca karmie Maje tylko wieczorem po kąpieli. Bez trudu zrezygnowała z nocnego karmienia. A tak się tego obawiałam. I naprawdę śpi dużo lepiej. Teraz jest gorąco, wiec przebudza sie czasami, zeby napić sie wody i spi dalej. Człowiek się szybko przyzwyczaja do dobrego. Dlatego tak mi dzisiaj źle jak spałam tylko 4 godziny.

Do góry