reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Wkoncu Jenni przespala cala nocke bez placzu w lozeczku ,oczywiscie przeniesiona z naszego lozka bo zeby usnela w lozeczku to narazie moge pomazyc :baffled: ale wazne ze budzac sie w lozeczku kladla sie spowrotem:-)

reklama
Tak jak się obawiałam, nocka była ciężka. Oli najpierw się obudziła o 2 i gadała z pół godziny, w końcu jednak zasnęła i spała do ...5.30. Musiałam wstać, bo uciekła mi z łóżka i zaczęła broić. Zasnęła ponownie po butli o 8 i spała do 10. No i dzisiejszy dzień przez to stał się podobny do wczorajszego - Oli więcej nie poszła spać i padła dziś o 20. Ja też zaraz wskakuję do łóżka, bo jestem zmęczona po wczorajszej nocy, a znów nie wiem jaka mnie dziś czeka.

Dzisiejsza nocka dla odmiany była całkiem ok, pomimo, że Oli poszła spać o 20. Obudziła się ze 2 razy w nocy na cyca, o 7 na butlę i śpi dalej :szok: już 13,5 godziny...

Filip po wczorajszej krótkiej drzemce od 10:40 do 12 padł juzo 20 i spał całe 12 godzin bez mruknięcia...tyle, ze ja poszłam o 01:15 i jestem niewyspana :baffled::baffled::baffled:

Wiktoria niezależnie od tego czy zaśnie koło 20 czy o 22, wstaje zawsze przed 6:baffled::angry: Mimo, ze pożegnała się z cycem, budzi się w nocy 1-2 razy na mleczko, nigdy jeszcze nie przespała ciurkiem całej nocy, a myślałam, że po odstawieniu od cyca, tak będzie, no ale:no: Czyli niewiele się zmieniło, chodzę niewyspana, ostatnio A. się nade mną lituje i zajmuje się małą rano, a ja jeszcze chwilę sobie drzemię, dobry z niego mąż:tak:

u nas podobnie Miśka, Hubek tez nie przespał jeszcze całej nocki, chociaż z cycusiem pozegnał sie już w listopadzie:sorry2: zawsze budzi się w nocy raz na herbatke i raz na jedzonko - dostaje wtedy 180ml kaszki kukurydzianej na wodzie przez butlę:tak: popija herbatke i spi dalej. dzisiaj spał do 8.15 jak nigdy bo zwykle to kolo 7 wstaje, a dzis spał ponad 12 godzin:rofl2:

reklama
Do góry