reklama
Tak jak się obawiałam, nocka była ciężka. Oli najpierw się obudziła o 2 i gadała z pół godziny, w końcu jednak zasnęła i spała do ...5.30. Musiałam wstać, bo uciekła mi z łóżka i zaczęła broić. Zasnęła ponownie po butli o 8 i spała do 10. No i dzisiejszy dzień przez to stał się podobny do wczorajszego - Oli więcej nie poszła spać i padła dziś o 20. Ja też zaraz wskakuję do łóżka, bo jestem zmęczona po wczorajszej nocy, a znów nie wiem jaka mnie dziś czeka.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiktoria niezależnie od tego czy zaśnie koło 20 czy o 22, wstaje zawsze przed 6 Mimo, ze pożegnała się z cycem, budzi się w nocy 1-2 razy na mleczko, nigdy jeszcze nie przespała ciurkiem całej nocy, a myślałam, że po odstawieniu od cyca, tak będzie, no ale Czyli niewiele się zmieniło, chodzę niewyspana, ostatnio A. się nade mną lituje i zajmuje się małą rano, a ja jeszcze chwilę sobie drzemię, dobry z niego mąż
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas podobnie Miśka, Hubek tez nie przespał jeszcze całej nocki, chociaż z cycusiem pozegnał sie już w listopadzie zawsze budzi się w nocy raz na herbatke i raz na jedzonko - dostaje wtedy 180ml kaszki kukurydzianej na wodzie przez butlę popija herbatke i spi dalej. dzisiaj spał do 8.15 jak nigdy bo zwykle to kolo 7 wstaje, a dzis spał ponad 12 godzin
Miśka 5
Mamy lutowe'07
też bym tak chciała, żeby moja choć do 7 pospała
agusia9915
Matka wariatka
moja własnie sama zasneła w łózeczku:-)
oj ja też a dzisiaj wstała już przed 6 :-(też bym tak chciała, żeby moja choć do 7 pospała
reklama
agusia9915
Matka wariatka
moja 33 minutysuper ;-):-)
Antek godzinę już śpi
Podziel się: