reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

:tak::tak::tak:

Za to ja mam przechlapane , Jenni na widok lozeczka dostaje szalu:baffled: i potrafi w nim plakac 1,5 godziny i wtedy wymiekam i ja wyciagam:baffled:

Emilka ostatnio też tak ma :baffled: jak już idę ją kąpać histeria kiwa głową "nie":no: i mówi "aa" więc chodzi o to że nie chce iść spać :sorry2: i jak niosę ją do łózeczka to ryk i zapiera się nogami żeby jej nie wsadzić do niego i płacz i chce wyjść :baffled: ale śpiące widac że jest bo jak postawie na swoim to śpi w sekundzie ale nieraz tak płacze że ją wyciągam i też wymiękam bo jak nie chce to nie będe ją zmuszać do snu a i tak po godzinie jak się wyszaleje to zasypia odrazu i dlatego teraz chodzi spać o 21:00 bo wcześniej już o 19:00 spała :baffled:

reklama
Emilka ostatnio też tak ma :baffled: jak już idę ją kąpać histeria kiwa głową "nie":no: i mówi "aa" więc chodzi o to że nie chce iść spać :sorry2: i jak niosę ją do łózeczka to ryk i zapiera się nogami żeby jej nie wsadzić do niego i płacz i chce wyjść :baffled: ale śpiące widac że jest bo jak postawie na swoim to śpi w sekundzie ale nieraz tak płacze że ją wyciągam i też wymiękam bo jak nie chce to nie będe ją zmuszać do snu a i tak po godzinie jak się wyszaleje to zasypia odrazu i dlatego teraz chodzi spać o 21:00 bo wcześniej już o 19:00 spała :baffled:
U mnie wyglada to tak ze Jenni jest spiaca na widok lozeczka wielki ryk a jak ja wezme do siebie usypia w 5 minut:dry:

SWIELKIE BRAWA DLA WERONISI!!!!!!!!!!!!!!!

ojej a czemu tak JENNI sie przestawilo? moze czegos sie w swoim pokoiku przestraszyla?

SWIELKIE BRAWA DLA WERONISI!!!!!!!!!!!!!!!

ojej a czemu tak JENNI sie przestawilo? moze czegos sie w swoim pokoiku przestraszyla?
Tez wlasnie tak mysle i rozmawialam o tym z kolezanka i ta jest tego samego zdania a pare dni temu wam pisalam ze budzi sie z krzykiem , moze cos zlego jej sie przysnilo i teraz lozeczko jej sie kojazy z horrorem:dry:

reklama
Do góry