reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

A to się Jenni odmieniło :szok:
A moja chyba się przestawia na zasypianie na wcześniejszą porę, dziś już zasnęła przed 21. Moi starsi po roku się przestawili na spanie wcześniejsze i widzę, że Oli też się ładnie przestawia. Tylko starsi nie byli cycusiowi i nie budzili mi się w ogóle w nocy w tym wieku.

reklama
Emilka teraz zasypia później ale za to śpi dłuzej ...sama nie wiem jak jest lepiej :sorry2:

bo tak to o 19 spała a teraz o 21 zasypia..... spała do 7:00 a teraz ostatnio nawet po 9:30 wstaje :sorry2:

Kuba bez zmian wstaje 6.00-7.00
.A dzis noc straszna,myslę,że bolał małego brzuszek,bo wczoraj zjadł dużego ogórka kiszonego.:baffled:

A to się Jenni odmieniło :szok:

Od sasiadki dzieci piszcza centralnie pod oknem u Jenni i ja wybudzili dwa dni podrzad i popszestawialo jej sie ale juz wczoraj niewytrzymalam i krzyklam przy otwartym oknie JAPA i ta niemra mnie zrozumiala :-D cos tam pobuczala (dzieci od niej piszczaly ktory glosniej:baffled:) ale po 5 minutach byli juz w domu , mamy przesrane bo oni po naszymi oknami maja ogrodek i dlatego tak glosno jest:baffled::wściekła/y:

Weronika przespała dzisiaj cała nockę bez pobudki pierwszy raz od urodzenia ale jestem szczęśliwa a juz straciłam nadzieję że kiedykolwiek zrezygnuje z tych nocnych karmień:-):-)

Madziu super!!! Bedzie coraz lepiej:tak:.
Irtasia jestes niesamowita:szok::laugh2::laugh2::laugh2:.Ja tez bym sie wkurzyla gdyby mi sie ktos tak darł:sorry2:.

reklama
Do góry