reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie wypowiem sie
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
oj tylko pozazdroscicu nas ok ;-)
Antek zasypia 19-19.30
wczoraj wstaliśmy o 8.30, dzisiaj o 8
bez pobudki ;-)
madzix
Fanka BB :)
Ja już niewyrabiam z moim bąblemDziś powtórka poprzedniej nocy, a nawet jeszcze gorzej, bo obudziła się o 4 na dobre, wcześniej ryk, ryk i ryk, smarowanie dziąseł i czopek i w końcu oprócz cycka skusiła się pierwszy raz w nocy na butlę z mlekiem(może była głodna, a w moich cyckach nic nie było?), potem jeszcze i tak był cycek i normalnie słaniam się dziś na nogach
Wyobrazam sobie ,ze nie masz lekko:-( Duzo sił Miśka! Oby Wikusia odespała dzisiaj wczorajszą noc!
madzix
U nas powtorka z rozrywki. Cycki mnie bola.Moje dziecko to z pewnoscia bedzie kiedys ostro imprezowac po nocach.
Karolina77, dzisiaj akurat nie, ale czesto u nas tak bywa.:-(
Chociaz wiem,ze to zadne pocieszenie dla Ciebie.
madzix
Aga-pg , i madzia24 naprawde wam zazdroszcze.
U mnie pobudki zawsze przed 5 rano-i to chyba jedyna regularnosc do jakiej przywykło moje dziecko-bo ja nie.
A teraz mała spi i nie moge jej dobudzic. Za to pewnie w nocy przepełni ja energia do zabawy:-(
U mnie pobudki zawsze przed 5 rano-i to chyba jedyna regularnosc do jakiej przywykło moje dziecko-bo ja nie.
A teraz mała spi i nie moge jej dobudzic. Za to pewnie w nocy przepełni ja energia do zabawy:-(
agusia9915
Matka wariatka
moja juz zdazyła od 19 sie obudzic ale dalej spiJenni spi juz od 19 i mam nadzieje ze do rana
jest nadzieja ,ze wyjde na wino
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni tez juz miala jedna pobudke ale popatrzyla zamulonym wzrokiem i poszla dalej w kimonomoja juz zdazyła od 19 sie obudzic ale dalej spi
jest nadzieja ,ze wyjde na wino
ja ci dam winko ,wez sobie na biurko cala flache i pisz bo tu jakies pustki dzisiaj:-);-)
Podziel się: