reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

u nas pierwsza nocka na własnym tapczaniku bardzo udana :-) :happy:
mam nadzieję że już tak zostanie i nie odwidzi mu się:tak::-)

reklama
Mam nadzieje,ze Oliwka polozy sie o ludzkiej godzinie:tak:.
Konrad w swiateczna niedziele zasnal mi dopiero o 18(mielismy gosci) i obudizlam go po okolo 45 minutach.Dzieki temu zasnal w miare normalnie.
I Kondzio spi jeszcze w spiworku:-D.Tak sie przyzwyczail i nawet sie nie buntuje...Zreszta po kapieli nie ma juz na to siły.Kapiel,pizamka i spiworek,potem butelka i spi:tak:.Rano go musze jednak w miare szybko wyjmowac,bo sie denerwuje.Sam probuje odsuwac.
Karola,ja kupilam nowke spiworek Drewexu na Allegro:-) za bodajze 14 zł.mam jeszcze letni spiworek Gluck po corci,przyda sie jak bedzie cieplej:tak:

Noc spokojna.
Kuba śpi przykryty kołderka swoją cieniutką,raczej śpi spokojnie,nie wierci sie za dużo.No chyba,ze mu coś dolega.:tak:

nOCKA NIE ZA CIEKAWA.....Co chwilke pobudki placze....pewnie gorna jedyneczka daje sie weznaki..............
teraz chwilka dla mnie bo dzieciatko pojechalo juz przed 7 do mojej mamy...
znowu caly dzien czyli 11 godzin nie bede jej widziec:-(

Nocka u nas niezaciekawa znowu bidulka plakala :baffled: to wzielam ja do lozka a ona nowo narodzona (niedziwota w dzien sie wyspala) i za wlosy mnie szarpala itp. to sie wkurzylam dalam ja do lozeczka nakrzyczalam na nia :szok: i usnela i spala do rana:-D

u nas noc w miarę Emilka zasneła chyba około 20:00 o 22:00 zaczeła mruczeć coś pod nosem ale ją ułożyłam wygodnie i spała dalej do 7:30 obudziła mnie gryząc w ręce :dry:

u nas również noc spokojna :-):tak:,Maciuś śpi przykryty kołderką,czasami się rozkopie,ale rzadko najczęściej jak przewraca się na bok :-)

reklama
Do góry