reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mam nadzieje,ze Oliwka polozy sie o ludzkiej godzinie.
Konrad w swiateczna niedziele zasnal mi dopiero o 18(mielismy gosci) i obudizlam go po okolo 45 minutach.Dzieki temu zasnal w miare normalnie.
I Kondzio spi jeszcze w spiworku.Tak sie przyzwyczail i nawet sie nie buntuje...Zreszta po kapieli nie ma juz na to siły.Kapiel,pizamka i spiworek,potem butelka i spi.Rano go musze jednak w miare szybko wyjmowac,bo sie denerwuje.Sam probuje odsuwac.
Karola,ja kupilam nowke spiworek Drewexu na Allegro:-) za bodajze 14 zł.mam jeszcze letni spiworek Gluck po corci,przyda sie jak bedzie cieplej
Konrad w swiateczna niedziele zasnal mi dopiero o 18(mielismy gosci) i obudizlam go po okolo 45 minutach.Dzieki temu zasnal w miare normalnie.
I Kondzio spi jeszcze w spiworku.Tak sie przyzwyczail i nawet sie nie buntuje...Zreszta po kapieli nie ma juz na to siły.Kapiel,pizamka i spiworek,potem butelka i spi.Rano go musze jednak w miare szybko wyjmowac,bo sie denerwuje.Sam probuje odsuwac.
Karola,ja kupilam nowke spiworek Drewexu na Allegro:-) za bodajze 14 zł.mam jeszcze letni spiworek Gluck po corci,przyda sie jak bedzie cieplej
nOCKA NIE ZA CIEKAWA.....Co chwilke pobudki placze....pewnie gorna jedyneczka daje sie weznaki..............
teraz chwilka dla mnie bo dzieciatko pojechalo juz przed 7 do mojej mamy...
znowu caly dzien czyli 11 godzin nie bede jej widziec:-(
teraz chwilka dla mnie bo dzieciatko pojechalo juz przed 7 do mojej mamy...
znowu caly dzien czyli 11 godzin nie bede jej widziec:-(
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Nocka u nas niezaciekawa znowu bidulka plakala to wzielam ja do lozka a ona nowo narodzona (niedziwota w dzien sie wyspala) i za wlosy mnie szarpala itp. to sie wkurzylam dalam ja do lozeczka nakrzyczalam na nia i usnela i spala do rana
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas noc jak zwykle
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
u nas laILA SAMA ZASNELA I SPALA BEZ POBUDKI CALA NOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeju, Susu gratuluje. I Zazdroszcze. Oby teraz juz tak zawsze Tobie spala.
Podziel się: