reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Emilka wstała o 5:00 ale ją męczyła kupa :baffled:jak już zrobiła to się rozbudziła i uciekała mi z gołym tyłkiem po tapczanie i teraz o 9:00 poszła spać :tak:

Macius przesypia cale noce nie je i nie pije,nie budzi sie nawet jak jest troszke chory,jak usnie tak spi do rana czyli do siodmej.:-)Taki spioszek z mojego synka w dzien spi dwa razy po godzince:-):tak::-D

Macius przesypia cale noce nie je i nie pije,nie budzi sie nawet jak jest troszke chory,jak usnie tak spi do rana czyli do siodmej.:-)Taki spioszek z mojego synka w dzien spi dwa razy po godzince:-):tak::-D
Oj zazdroszczę tych super nocek.My powoli zbliżamy się do ideału:-D

zazdrościć :tak:

u nas baaaardzo rożnie....raz lepiej raz gorzej, nigdy nie wiem co mnie czeka...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas podobnie, ale najczęściej 2 pobudki na odnalezienie smoka, ok. 5 zmiana miejsca spania i pobudka ok. 7

u nas podobnie, ale najczęściej 2 pobudki na odnalezienie smoka, ok. 5 zmiana miejsca spania i pobudka ok. 7

u ans smoczek szukany jest w snie..młody wstaje jak lunatyk, wie, ze ma drugi smoczek w pozytywce i bierze go i wtedy przewraca sie bezwładnie...tyle razy grzmotnął w szczebelki, a nie obudzi sie wtedy... za to czasem na pici sie przebudza...albo tak poprostu

u ans smoczek szukany jest w snie..młody wstaje jak lunatyk, wie, ze ma drugi smoczek w pozytywce i bierze go i wtedy przewraca sie bezwładnie...tyle razy grzmotnął w szczebelki, a nie obudzi sie wtedy... za to czasem na pici sie przebudza...albo tak poprostu

Leniwiec jest za leniwy nawet nie ruszy ręką żeby smoczka poszukać, a już mu kiedyś 4 wrzucałam do łóżeczka i nic :baffled: zawsze muszę wstać i szukać

A Maja ma dzisiaj gorszy dzień i noc też sie zapowiada nieciekawie, bo jeszcze n ie śpi. Przewraca sie w łóżeczku we wszystkie strony. Wreszcie zaczęła płakać i zrobiła kupę. Teraz Andrzej z nią poszedł. Zobaczymy czy mu sie uda.

reklama
My problemu ze smokiem nie mamy:-p;-)
A nocka byla cuuuudnaaaaa......Jula spala sama w lozeczku od 20 do 1.30....pobudka na mleczko i dalej spala <ale juz z nami>do 7.10:tak:

tak mi sie smiac chcialo bo jak usnela po 20 to zaczela chrapac:-D:-D:-Dbyla biedna tak zmeczona:sorry2:

Do góry