oj Wrronika mi tez i to juz od paru dni chodzi za mna jak cien a jak przy kompie siedzi to placze i na rece woła :-(taka marudna sie zrobila ale juz od 19 maluchy spia i ja chyba tez zaraz wskocze do łóżka bo musze odepać bo dzisiaj w nocy Werka zrobila sobie 2 godzinna przerwe w spaniumała dopiero zasneła a ja padam
dała mi dzis popalic :-(
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
karola-04 trzymam kciuki!
Kiedyś pytałam już czy jeszcze czyjeś dzieciątko, oprócz Milenki, śpi samo w pokoju, ale chyba żadna nie odpisała że tak. Odkąd Milenka śpi sama (to chyba ze 2 miesiące już?), to nocki kiedy trzeba było do niej wstać (1 raz) można policzyć na palcach jednej ręki
Kiedyś pytałam już czy jeszcze czyjeś dzieciątko, oprócz Milenki, śpi samo w pokoju, ale chyba żadna nie odpisała że tak. Odkąd Milenka śpi sama (to chyba ze 2 miesiące już?), to nocki kiedy trzeba było do niej wstać (1 raz) można policzyć na palcach jednej ręki
agusia9915
Matka wariatka
mała spi z nami w pokoju i tylko jesli nie ma ''ucha'' lub kolek to nie wstaje do niej
agusia9915
Matka wariatka
zaczeły sie jakos po szpitalu
agusia9915
Matka wariatka
dzis dostała BOBOTIC
cały dzien ryk i noszenie na brzuchu
piekłam ciasto z mała w nosidełku
ramiona mi odpadaja
SORKI ale nie pisze czesto= zawsze jak małej cos dolega bo mam wrazenie ,ze tylko ja narzekam:---zawstydzona/y:
cały dzien ryk i noszenie na brzuchu
piekłam ciasto z mała w nosidełku
ramiona mi odpadaja
SORKI ale nie pisze czesto= zawsze jak małej cos dolega bo mam wrazenie ,ze tylko ja narzekam:---zawstydzona/y:
reklama
Podziel się: