reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Po wczorajszej wycieczce na wieś,wszyscy spali jak aniołki.Kuba nie jadł w nocy,wziełam go tylko do siebie i spał do 6.30:-D

u nas noce ok :tak:;-) najczęściej przespane całe lub z przebudzeniem na posmarowanie dziąseł ;-)

z mleka w nocy Emilka zrezygnowała całkowicie choć nim nadrabialiśmy to że nie pije w dzień :sorry2:

u nas cały czas tak samo mniej więcej 2 pobudki na pogłaskanie będź odnalezienie smoczka i dalej spanie, dziś od 6 spała ze mną wstałyśmy o 8.30 :-):-)

Weronika tak pare po 6 wstała wogole spi niespokojnie :baffled:mleko znowu nie chce jesc kaszki tez mam nadzieje ze żadne choróbsko sie nie przyplątało:crazy:

U mnie dnie i noce kiepskie Jenni w dzien marudna a w nocy czesto sie budzi i placze jak jej dam nurofen to spi z 2-3 godzinki ale bez nurofenu to co 5-10 minut jest placz w nocy normalnie masakra cos ja boli ale niewiem co moze zeby wychodza:confused:

reklama
U mnie dnie i noce kiepskie Jenni w dzien marudna a w nocy czesto sie budzi i placze jak jej dam nurofen to spi z 2-3 godzinki ale bez nurofenu to co 5-10 minut jest placz w nocy normalnie masakra cos ja boli ale niewiem co moze zeby wychodza:confused:
u nas tak samo ale nie podaje nic przeciwbolowego:baffled:
mam wrazenie ze boli ja brzuszek
tule do siebie i siedze w nocy z nia na reku;-)

dzisiejsza teoria ,ze przezywa to wszytko co ja spotkało w szpitalu

Do góry