Pamiętasz, kiedyś proponowałyśmy sobie gościnę, bo dzieci nam ładnie spały "na zmianę". teraz też Ci mogę zaproponowac, bo mogłyby razem nie spać. Niestety my też jeszcze mamy bardzo wesołe noce.Susu, u nas tez stara bida. Az nie chce wchodzic na ten watek, bo zalamac sie mozna ze wiekszosc dzieci tak ladnie spi.
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Pamiętasz, kiedyś proponowałyśmy sobie gościnę, bo dzieci nam ładnie spały "na zmianę". teraz też Ci mogę zaproponowac, bo mogłyby razem nie spać. Niestety my też jeszcze mamy bardzo wesołe noce.
Pamietam, pamietam. Uwazaj, bo skorzystam No i Tobie, a raczej Wam, tez goscine nadal oferuje.
karolina77
Rzeczywiscie. Ja to zauwazylam ze jak Milena lepiej spi to ja i tak sie budze i to do tego wyspana. (tak mi sie wydaje ze jestem wyspana ;-);-))
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj ja też tak mam.Jak Kuba dobrze śpi,to ja sie budzę i tak.Rzeczywiscie. Ja to zauwazylam ze jak Milena lepiej spi to ja i tak sie budze i to do tego wyspana. (tak mi sie wydaje ze jestem wyspana ;-);-))
Dlatego ostatnio doszłam do wniosku, ze jeżeli by mi się przytrafiło przespać noc, to mogłoby być dla mnie groźne. Chybabym zapadła w śpiączkę.
:-):-)
reklama
karolina77
U nas dzis 2 pobudki i wstanie o 5.20. A od 7.50 Milena znow spi.:-)
Podziel się: