reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
LAILA tez dzis 2 razy spala (zwykle spi raz)....
NUSKA z tego co pamietam bardzo ograniczylas cycusia (tez w nocy) i co Julcia spi sama w lozeczku bez problemu?

Kuba śpi,mąż też.....:rofl2::rofl2::rofl2:a miało być tak romantycznie,ale nie mam sumienia go budzić.

Rozalka,to zrob mu pobudke w nocy:-).
Kondzio zawsze spi w dzien 2-2,5 godzinki,a dzis trzasnal 3:-).
I musze pochwalic moje dziecie,ze chyba zaczyna znowu lubic swoje lozeczko:-):tak:.Zawsze w nim spal,ale w nocy po jedzeniu nie bardzo chcial,zeby go do niego odkladac;-).Teraz juz nie protestuje w nocy i nawet w dzien juz przez 3 dni sam zasypia w lozeczku po obiadku:szok:.Bardzo sie ciesze:-):tak::tak:

no w końcu moje dziecię przestało wrzeszczeć o butlę w nocy - dziś 2 noc bez jedzenia.... chyba stwierdziła że jak już nie jest niemowlakiem to jej nie wypada hehe
mam tylko nadzieję że już jej tak zostanie ;-)

czy Wasze dzieci marudzą w nocy? bo moja kilka/kilkanaście razy na noc kwęka, nie budzi się tylko chwilę pomarudzi, pokręci sie, zmieni pozycję i śpi dalej, czasem trzeba ją po główce pogłaskać - niby fajnie że się nie budzi ale ja i owszem i często cieżko mi znów zasnąć:baffled::baffled::baffled:

Wiśnia u nas podobnie.Kuba budzi sie,stęka,pokręci sie.Na ogół nie słyszę jak śpie,ale jak sobie czytam,to wtedy wiem,ze sie kręci.Z resztą widzę,że czasem spi odwrotnie w łóżeczku.:tak:
No i zazdroszczę tego "niejedzenia" w nocy,Kuba raz musi wciagną mleczko.:tak:

reklama
Dzisiejsza nocka byla CALKOWICIE BEZ CYCUSIA....KONIEC Z NIM....
Julcia nie za ciekawie to zniosla ale tez nie najgorzej:sorry: jak wiecie o co mi chodzi:baffled:...budzila sie co jakas godzine i byl placz....2 razy dalam jej mleczko w butli i wypila co mnie bardzo cieszylo.....dzisiaj ciag dalszy mam nadzieje ze bedzie lepiej....piersi strasznie mnie bola juz zrobily mi sie jakies zastoje:-(i nie moge sciagnac tego laktatorem....

Susu....Julka spi w lozeczku tylko w popoludniowej drezmce i wieczorem do pierwszej pobudki...w nocy spi z nami niestety ale mam nadzieje ze jak bedzie koniec z cycusiem i sie do tego przyzwyczai to bedzie lepiej z tym spaniem w lozeczku:sorry:

Do góry