reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
dZIESIEJSZA NOCKA BYLA CALKIEM CALKIEM...NAJBARDZIEJ CIESZY MNIE TO ZE jULCIA NADAL CALY DZIEN JEST BEZ CYCUSIA I NAWET WIECZOREM UDALO MI SIE JA NABRAC I ZAMIAST CYCA DALAM JEJ SMOKA I TAK SPALA PRZEZ GODZINE.... A OKOLO 3 W NOCY DALAM JEJ BUTLE KTORA WYPILA I SPALA JESCZE PRZEZ 3 GODZINKI...WIDZE ZE SA JUZ JAKIES POSTEPY...MOZE UDA NAM SIE NIEDLUGO SKONCZYC Z CYCUSIEM:tak::-D

Emilka zasneła o 20:30 i spała do 7:30 BEZ POBUDKI :-) teraz śpi już 1,5 godziny mam nadzieje że zaśnie mi do 21:00 :-D

Sara zasypia o 20 ,21 ale po około 40 minutach jest wyspana i chce do mnie
a jak mnie nie ma przy niej to wyje

dZIESIEJSZA NOCKA BYLA CALKIEM CALKIEM...NAJBARDZIEJ CIESZY MNIE TO ZE jULCIA NADAL CALY DZIEN JEST BEZ CYCUSIA I NAWET WIECZOREM UDALO MI SIE JA NABRAC I ZAMIAST CYCA DALAM JEJ SMOKA I TAK SPALA PRZEZ GODZINE.... A OKOLO 3 W NOCY DALAM JEJ BUTLE KTORA WYPILA I SPALA JESCZE PRZEZ 3 GODZINKI...WIDZE ZE SA JUZ JAKIES POSTEPY...MOZE UDA NAM SIE NIEDLUGO SKONCZYC Z CYCUSIEM:tak::-D
No widzisz.W sumie jakbym dała w nocy Kubie butleto tez by wypił i zasnoł,ale jakos nie mogę się przemóc.Wole chyba ,żeby w ogóle nie jadł w nocy.:tak:

Sara zasneła i mam nadzieje ,ze sie nie obudzi
ja padnieta po przemeblowaniu , jutro ciag dalszy:baffled:
głowa mnie boli i oczy szczypia

Wiki nie miała dziś w dzień drugiej drzemki, padła w końcu przed 21 po kąpieli, myslałam, że będzie spać jak zabita, a ona juz po godzinie głodna się obudziła:baffled::eek::szok:

reklama
Do góry