reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

A ja mam juz serdecznie dosc tego karmienia piersia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noc KOSZMARNA caly czas z cycem w buzi...czuje sie jakbym cofala sie w czasie......
cos mi sie wydaje ze do konca lutego bedzie KONIEC CYCA:wściekła/y::wściekła/y:
Na razie nastawiam sie psychicznie <co robilam juz kilka razy:-D> na zakonczenie ery cycusia, ale mam nadzieje ze nie pekne jak juz postanowie ze to koniec......

MAM DOSC.......

reklama
mysia23 sa dostepne bez recepty i tez sa w syropie tylko ze w kroplach lepiej dzialaja :tak:
Ja je dostalam z recepta bo inaczej bym musiala za nie placic a tak je mam za darmo:tak:
W internecie idzie tez je kupic :tak:

teraz sobie myślę, ze w Polsce mogę nie kupić tych kropli :baffled::baffled: bo nie znalazłam na polskiej stronie nigdzie,

teraz sobie myślę, ze w Polsce mogę nie kupić tych kropli :baffled::baffled: bo nie znalazłam na polskiej stronie nigdzie,
Ja tez nie umie ich znalesc na polskiej stronie ale jak bardzo bys je chciala to jak bede u lekarza to powiem zeby je przepisal i beda za darmo;-) bo tak kosztuja u nas w aptece bez recepty 17,50:baffled: troszke drogo

a co do tych kropli to jeśli któraś chce je ale bez recepty to moja bratowa będzie w Polsce 23 lutego to może je mi kupić a ja wyślę je pocztą do tej co jest chętna na cos takiego. No chyba że irtasia wyśle jej do Bremen receptę.

A ja mam juz serdecznie dosc tego karmienia piersia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noc KOSZMARNA caly czas z cycem w buzi...czuje sie jakbym cofala sie w czasie......
cos mi sie wydaje ze do konca lutego bedzie KONIEC CYCA:wściekła/y::wściekła/y:
Na razie nastawiam sie psychicznie <co robilam juz kilka razy:-D> na zakonczenie ery cycusia, ale mam nadzieje ze nie pekne jak juz postanowie ze to koniec......

MAM DOSC.......
nuśka,a może nie nastawiaj się od razu,ze koniec,ale najpierw ograniczaj.Ja tak robię i psychiznie mi o wiele lepiej.Teraz karmie raz w dzien i 2 w nocy(czasem raz) i powiem Ci,ze coraz lżej mi z tą myślą,że się "odstawiamy " od cycusia.
Musisz być zdecydoana i konsekwentna.A ile razy jeszcze karmisz Julcię?

W ciagu dnia 2 razy nawet czasami tylko raz.....a w nocy to juz sama nie wiem:-( DUZO ZA DUZO.....:angry:
Tak powaznie to wiem ze z Julka nie przejdzie w nocy ograniczanie karmien, ona poprostu nie pozwoli mi na to....wiem ze jak juz to musi byc ciecie jedno i porzadne.....tylko boje sie tego placzu i jej chisteri ....wiem ze sama bede ryczec razem z nia.....

No proszę, jaka zmęczona :-D Żeby moja tak chciała czasem zasnąć na siedziąco, ale gdzie tam, bez memłania cyca nie zaśnie :no:

Milena tez bez cyca nie zasnie. Oprocz cyca w buzi podczas usypiania, to reka trzyma mnie za moja dlon. Czasami jeszcze noge na mnie zarzuci.
Ja juz mysle o konczeniu ery cycowej. Tylko ze ja chyba jeszcze wstrzymam sie do kwietnia. W marcu lecimy do Polski, a cyc w samolocie to najlepszy uspokajacz.

u nas jak pisalam ostatnio powrot do cyca i spania razem....pytalam WAS czy sadzicie ze powinnam dac za wygrana czy dalej probowac ja uczyc..ale niestety nikt mi nie odpowiedzial:-( a ja walcze z soba bo jak pisalam dawno temu: nauka usypiania byla dla Lailini dla mnie bardzo ciezka i nie wiem czy mam sile przezyc to raz jeszcze....ech..........

reklama
to jeszcze ja: sorry ze ciagle o tym samym i ciagle Was pytam (a juz niejednokrotnie dodawalyscie mi sily) ale czasem watpie co jest sluszne(bo osttanio jak usypialam Laile to plakala znow straszliwien tak panicznie i )i pytam WAS bo kto mi lepiej poradzi?

Do góry