reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
mysia23 sa dostepne bez recepty i tez sa w syropie tylko ze w kroplach lepiej dzialaja :tak:
Ja je dostalam z recepta bo inaczej bym musiala za nie placic a tak je mam za darmo:tak:
W internecie idzie tez je kupic :tak:

mysia23 sa dostepne bez recepty i tez sa w syropie tylko ze w kroplach lepiej dzialaja :tak:
Ja je dostalam z recepta bo inaczej bym musiala za nie placic a tak je mam za darmo:tak:
W internecie idzie tez je kupic :tak:

dzięki irtasia...muszę kupić, bo dziecię tak mi kaszle, ze głowa mała, a syropku który nam pani przepisała ostatnio ni h...a nie chce pić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj mu wcisnęłam i co - zwymiotował kolacje po poł godzinie:no::no::no:

No proszę, jaka zmęczona :-D Żeby moja tak chciała czasem zasnąć na siedziąco, ale gdzie tam, bez memłania cyca nie zaśnie :no:

Ależ jest słodka. Maja ostatnio też słodko zasypia w łóżeczku. Niestety ktoś musi być w pokoju, bo inaczej płacze. Ale udajemy, że nas tam w ogóle nie ma, bez żadnego kontaktu. Maja sobie kilka razy wstaje, siada, potem bawi sie misiami, potem wybiera opcje czy położyć sie na poduszeczce czy na kołderce "w nogach" i zasypia. Bez żadnego marudzenia, kołysania ani głaskania. Niestety jest tak nauczona nocnego cyca, że budzi się 2, 3 razy. I tego chyba mi się nie uda jej oduczyć.

Ale słodko śpi jak aniołeczek :tak::tak: Szymek chyba nigdy tak nie zaśnie musi być cyc sprawdzanie rączką że drugi też jest ;-)no i wtedy zaczynamy usypianie
a od wczoraj to koszmar bo zasypia w ciągu dnia dopiero ok 15 juz nie daje rady wytrzymac ale za to wieczorem dopiero o 21 :szok::szok:musze go jakos nastawic na stare zwyczje spanie o 12 i o 19:baffled:

reklama
Kubulek juz całkiem zapomniał,ze można zasypiać przy cycusiu.W ciągu dnia,jak jest zmęczony daje mu herbatki i kładę do łóżeczka,a on pięknie zasypia.Wieczorem mamy taki rytuał.Butla,czytanie książeczek,mycie,wtedy gaszę światło w pokoju,siadam koło łóżeczka,śpiewam kołysanki-Kubulek się wycisza i wychodzę.Po jakichś 10 minutach wchodzę,by go przykryć.I to wsio!:-D
No wczoraj myślałam,że nie uśnie z wrażenia,a on po pierwszej piosence "lulu".Nawet bez smoka.:-D

Do góry