reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
po 2 (!!!)nocach spania przy mamusinym cycusiu z powodu goraczki dzis juz bez goraczki i w dobrym nastroju LAila nie chciala zasnac sama w loze3czku. plakala straszliwe i po 25 minutach ja wyciagnelam i dalam cycusia bo mi nerwy siadly. jak sobie kiedys wywrozylam: tak jak trudno i dlugo bylo ja nauczyc spac sama w lozeczku tak szybko i latwo powrocilismy do punktu wyjscia.....
jestem podlamana....

na razie przebudzila sie z placzem i po chwili zasnela wiec moze nie wszystko z nauk zapomniala. ech juz sie sama z siebie smieje...

Susu,u nas tez po chorobie wróciliśmy do punktu wyjścia z zasypianiem.3 dni tak mały łobuz nas testował,a teraz jest juz OK.(no prawie ,bo znowu ząb się wykluwa-zwariowac można:szok:):-D

Susumali u nas też było podobnie, ale drugi raz jest mniej bolesny, warto jednak probować.... teraz Milenka jak tylko wychodze z pokoju to od razu siada i płacze, ale uspokaja się sama po max 3 minutach i ładnie zasypia.

moze dlatego ze jej zeby wychodza i ten raz jest bolesny...
ale zeby beda teraz wychodzic zawsze...:szok:

reklama
Do góry