reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Zazdroszcze:-).
Probuje konrada przestawic na jedna drzemke w ciagu dnia,bo ostatnio chcial spac drugi raz miedzy 19 a 20.Drugi dzien juz go przetrzymuje i idzie spac o 21,co i tak jest sukcesem ostatnio.Od ponad tygodnia zaczal jeść w nocy,czego dotad nie bylo.Teraz moze bedzie mial przerwe nocna dluzsza,to rozumiem...
Myslalam,ze bedzie juz troszke ograniczał piers,ale on ciagnie ze smakiem i w dodatku to karmienie nocne????
Probuje konrada przestawic na jedna drzemke w ciagu dnia,bo ostatnio chcial spac drugi raz miedzy 19 a 20.Drugi dzien juz go przetrzymuje i idzie spac o 21,co i tak jest sukcesem ostatnio.Od ponad tygodnia zaczal jeść w nocy,czego dotad nie bylo.Teraz moze bedzie mial przerwe nocna dluzsza,to rozumiem...
Myslalam,ze bedzie juz troszke ograniczał piers,ale on ciagnie ze smakiem i w dodatku to karmienie nocne????
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Weronika ładnie zasneła o 19 30 ale za to 3 razy w nocy piła mleko po 180 jakies nie najedzone te moje dzieckoi wstała o 8 30;-)
To spoooro mleczka Weronisia wypija Milenka tylko raz około 150ml, i to też nie zawsze. Potem w ciągu dnia jeszcze 2 razy mleczko dostaje (ale już wtedy z kaszką).
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Noc makabryczna była, obudziła się o 3.00 i już się wyspała, gorzej, że my nie, bo poszliśmy spać koło 1.00. Cycki mnie bolą do teraz po tym ciagłym ciamkaniu, głowa pęka, bo ten uncwot mój, wstał po 6, jak mąz wstawał, bo dzis w delegację się udał. Już sobie wyobrażam jak jego głowa boli po tej super nocy A jak się z nami żegnał, to powiedział, czas skończyć z tymi cyckami
reklama
Podziel się: