reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
:szok:Zazdroszcze:-):tak:.
Probuje konrada przestawic na jedna drzemke w ciagu dnia,bo ostatnio chcial spac drugi raz miedzy 19 a 20:szok::baffled:.Drugi dzien juz go przetrzymuje i idzie spac o 21,co i tak jest sukcesem ostatnio:confused:.Od ponad tygodnia zaczal jeść w nocy:sorry2:,czego dotad nie bylo.Teraz moze bedzie mial przerwe nocna dluzsza,to rozumiem...
Myslalam,ze bedzie juz troszke ograniczał piers,ale on ciagnie ze smakiem i w dodatku to karmienie nocne:sorry2:????

Weronika ładnie zasneła o 19 30 ale za to 3 razy w nocy piła mleko po 180 jakies nie najedzone te moje dziecko:sorry2:i wstała o 8 30;-)

To spoooro mleczka Weronisia wypija :szok: Milenka tylko raz około 150ml, i to też nie zawsze. Potem w ciągu dnia jeszcze 2 razy mleczko dostaje (ale już wtedy z kaszką).

Dziś spałyśmy obie znowu do 10.30 :zawstydzona/y: Coś nie mogę Oliwki przestawić, no i siebie, bo jak ona śpi to i ja się nie budzę. Na cyca w nocy Oliwka zrobiła sobie 2 przerwy.

Noc makabryczna była, obudziła się o 3.00 i już się wyspała:wściekła/y:, gorzej, że my nie:no:, bo poszliśmy spać koło 1.00. Cycki mnie bolą do teraz po tym ciagłym ciamkaniu, głowa pęka, bo ten uncwot mój, wstał po 6, jak mąz wstawał, bo dzis w delegację się udał. Już sobie wyobrażam jak jego głowa boli po tej super nocy:baffled: A jak się z nami żegnał, to powiedział, czas skończyć z tymi cyckami:confused::-D

reklama
Do góry