reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Hubek tez ma dwie drzemki, do niedawna miał trzy, ale z tej popołudniowej zrezygnował - chyba wyczaił, że wtedy mama z tatą są już w domciu i trzeba wykorzystać ten czas;-)
a nocka całkiem ładna dzis była - 2 pobudki na mleczko i spał do 7.15 - czyli standard:-)

reklama
U nas nocka jak u noworodka, albo jeszcze gorzej. Maja budziła sie co godzinkę. Chyba wyczaiła, ze taty nie ma i mnie pilnowała. Ale zagryza dziąsełka, wiec to może jakiś następny ząbek. Mam tylko nadzieję, ze nie szykuje nam sie żadna choroba.

U nas noc także licha...a teraz Fili juz sobie drugą drzemkę odsypia, a pewnie i trzecia koło 15-16 sobie utnie...:-:)-:)-(...mądrala..a ja co...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A u nas nocka super, tylko jedna pobudka na cycusia :tak:

Ewamat, jak zagryza dziąsła to coś się w buzi dzieje, oby to były kolejne ząbki :tak:

U nad dziś, dla odmiany po wczorajszym darciu mordki, super nocka - nawet na mleczko rano się nie obudziła! :-D

reklama
Nocka dzisiaj nie zaciekawa....ale nie przez Julcie bo spala smacznie...tylko ja przez to bolace gardlo i niesamowity bol glowy spac nie moglam...uff....
ALE CHYBA NIE NA TYM WATKU TO POWINNAM NAPISAC:-D:-D:-Dnie chce mi sie zmieniac... sorki...:sorry2::cool2:

Do góry