reklama
super matylda i nuska ze Wasze skarbki tak ladnie usypiaja!
nuska chcialam sie zapytac o ktorych godzinach Julcia ma drzemki w dzieni o ktorej ja kladziesz wieczorem?
susu, pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj poszlam szybciutko spac
A wiec Julka pierwsza drzemke ma ok 10.30 do 11z groszami, druga jest ok 15.30 do 16 cos tam...a wieczorem klade ja po 20.30.....
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas noc moze byc. Milka dzis nie miala noska zatkanego przez katar no i chyba kaszel powoli ustepuje. Za to "charakterek" jej sie wyostrzyl przez te chorobe i nauka zasypiana na pewno da nam w kosc.Az sie boje.
U nas nocka taka se bo Julcia wisiala na cycu a i pierwsza drzemka nie za ciekawa....bardzo ciezko dzisiaj usypiala zajelo jej to 35 min wielkim bekiem, ale usnela i juz wstala niestety po 30 min. ale na szczescie z chumorkiem
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
susu, pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj poszlam szybciutko spac
A wiec Julka pierwsza drzemke ma ok 10.30 do 11z groszami, druga jest ok 15.30 do 16 cos tam...a wieczorem klade ja po 20.30.....
a o ktorej pobudka rano? sory ze tak wypytuje....ale nadal mam wrazenie ze LAila w dzien zmeczona i zastanawiam sie czy godziny drzemek sa ok ale chyba ta bo podobne do Waszych...
U nas nocka też fatalna. GÓRNA JEDYNKA!!!!!!! Niestety już meczy od prawie tygodnia. Zastanawiam się, czy nie będziemy musieli pojechać na przecięcie tego dziąsła, bo idzie strasznie.:-(. Ale niezależnie od nocy, to w dzień i wieczorkem Maja usypia rewelacyjnie. Ostatnio ma zwyczaj po położeniu do łóżeczka strzelania sobie qpy;-). I jest cały rytuał. Jest wyjmowana, przebierana i na nowo wkładana i ma spać. Teraz nawet tatusiowi zrobiła replay i były dwie kupy. I o dziwo nie buntuje sie przy wkładaniu do łóżeczka ponownym i spokojne zasypia, pomimo, że cała zabawa z przewijaniem trwa nawet i pół godziny. Jest to ogromny postęp. :-)
reklama
Podziel się: