reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
super matylda i nuska ze Wasze skarbki tak ladnie usypiaja!:tak:

nuska chcialam sie zapytac o ktorych godzinach Julcia ma drzemki w dzieni o ktorej ja kladziesz wieczorem?

susu, pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj poszlam szybciutko spac:-p:sorry2:
A wiec Julka pierwsza drzemke ma ok 10.30 do 11z groszami, druga jest ok 15.30 do 16 cos tam...a wieczorem klade ja po 20.30.....

U nas noc moze byc. Milka dzis nie miala noska zatkanego przez katar no i chyba kaszel powoli ustepuje. Za to "charakterek" jej sie wyostrzyl przez te chorobe i nauka zasypiana na pewno da nam w kosc.Az sie boje.

Noc jednak udana,Kondzio spal do 7.30:tak:(prawie 12 godzin).Mimo wszystko wole dwie drzemki w dzien:sorry2:.

U nas nocka taka se bo Julcia wisiala na cycu:sorry2::dry: a i pierwsza drzemka nie za ciekawa....bardzo ciezko dzisiaj usypiala zajelo jej to 35 min wielkim bekiem, ale usnela i juz wstala niestety po 30 min. ale na szczescie z chumorkiem:-D

susu, pisze dopiero dzisiaj bo wczoraj poszlam szybciutko spac:-p:sorry2:
A wiec Julka pierwsza drzemke ma ok 10.30 do 11z groszami, druga jest ok 15.30 do 16 cos tam...a wieczorem klade ja po 20.30.....

a o ktorej pobudka rano? sory ze tak wypytuje....ale nadal mam wrazenie ze LAila w dzien zmeczona i zastanawiam sie czy godziny drzemek sa ok ale chyba ta bo podobne do Waszych...

ostatnio wstaje przed 8......wiem ze powinno niby minac 3 godzinki od wczesniejszego spania ale ona jest juz zmeczona po tej 10 takze ja klade....

A PYTAJ KOBIETO NIE KREPUJ SIE...:) HIHI

U nas nocka też fatalna. GÓRNA JEDYNKA!!!!!!! Niestety już meczy od prawie tygodnia. Zastanawiam się, czy nie będziemy musieli pojechać na przecięcie tego dziąsła, bo idzie strasznie.:-(. Ale niezależnie od nocy, to w dzień i wieczorkem Maja usypia rewelacyjnie. Ostatnio ma zwyczaj po położeniu do łóżeczka strzelania sobie qpy;-). I jest cały rytuał. Jest wyjmowana, przebierana i na nowo wkładana i ma spać. Teraz nawet tatusiowi zrobiła replay i były dwie kupy. I o dziwo nie buntuje sie przy wkładaniu do łóżeczka ponownym i spokojne zasypia, pomimo, że cała zabawa z przewijaniem trwa nawet i pół godziny. Jest to ogromny postęp. :-)

reklama
Gratulujemy wszystkim ładnie spiącym Brzdącom.
Kuba wstał dziś o 7.30.Huuuura!W nocy 2 pobudki na mleczko 3.00 i 5.00.:-D:-D:-D

Do góry