reklama
Czas u nas też wprowadzić nową metodę zasypiania. Do tej pory nie było z Małgosią problemów, przesypiała całą noc, budziła się na picie raz czy dwa, ale usypianie zawsze było na rączkach ;-)
Startujemy od dzisiaj.. tylko muszę się przygotować psychicznie, bo z tego co piszecie może być ciężko
Startujemy od dzisiaj.. tylko muszę się przygotować psychicznie, bo z tego co piszecie może być ciężko
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
No to my musimy przelozyc nauke zasypiania na pozniej bo Milenka zachorowala. Za chwilke jedziemy do lekarza. Dobrze ze ostatniej nocy nie meczylam Milki - czulam ze cos jest nie tak. A teraz Milka kicha, kaszle i ma zatkany nos:--(
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Bidulka... trzymam kciuki żeby Milenka szybciutko wyzdrowiała!
A przy chorobie rzeczywiście nie powinno się stresować dodatkowo dziecka tą nauką.
Nasza Milenka jak zasnęła wczoraj o 19:45, tak obudziła się dopiero o 7 rano
Przed północa troszkę kwękała przez sen, ale sama usypiała i nie wstawałam do niej ani razu!
A przy chorobie rzeczywiście nie powinno się stresować dodatkowo dziecka tą nauką.
Nasza Milenka jak zasnęła wczoraj o 19:45, tak obudziła się dopiero o 7 rano
Przed północa troszkę kwękała przez sen, ale sama usypiała i nie wstawałam do niej ani razu!
nuśka 23 daj adres mailowy (może być na priva), to Ci obie książki prześle mailem..
Juz poszlo Jeszcze raz dzieki:-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
zdaje relacje:
noc: po 35 minutach placzu Laila zasnela budzila sie kilka razy moze z 5...z tego 2 razy ja nakarmilam a pozostale razy poplakala chwile ale sie sama uspokajala. :-)
za to dzien (przed chwila) znow straszny.plakala poltorej godziny no i wreszcie zasnela....ale ja niemal plakalam razem z nia....:-(
TYLKO JA NIE WIEM CZY TO JEST PROCES UCZENIA SIE JAK ONA TAK STRASZNIE PLACZE.... bomi na razie sie wydaje ze ona zasypia ze zmeczenia tym strasznym placzem.....:-(
bede jeszcze pare dni probowac.....albo sie uda a jak nie bedzie poprawy to przestane...bo albo LAila bardzo powoli sie uczy albo to nie dla niej.....
sorry jesli sie powtarzam ale musze sie wyzalic....
noc: po 35 minutach placzu Laila zasnela budzila sie kilka razy moze z 5...z tego 2 razy ja nakarmilam a pozostale razy poplakala chwile ale sie sama uspokajala. :-)
za to dzien (przed chwila) znow straszny.plakala poltorej godziny no i wreszcie zasnela....ale ja niemal plakalam razem z nia....:-(
TYLKO JA NIE WIEM CZY TO JEST PROCES UCZENIA SIE JAK ONA TAK STRASZNIE PLACZE.... bomi na razie sie wydaje ze ona zasypia ze zmeczenia tym strasznym placzem.....:-(
bede jeszcze pare dni probowac.....albo sie uda a jak nie bedzie poprawy to przestane...bo albo LAila bardzo powoli sie uczy albo to nie dla niej.....
sorry jesli sie powtarzam ale musze sie wyzalic....
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Nie smuc sie ,bedzie DOBRZE:-)
mam nadzieje,ze zasypia bo sie naumiała a nie ze zmeczenia:-):-(
TRZYMAMY KCIUKI (JUZ MOZEMY OBYDWOJE;-))
mam nadzieje,ze zasypia bo sie naumiała a nie ze zmeczenia:-):-(
TRZYMAMY KCIUKI (JUZ MOZEMY OBYDWOJE;-))
Podziel się: